10 ελληνικές σειρές που πρέπει να επιστρέψουν στην ελληνική τηλεόραση

30 Μαΐου, 2017 6:19 ΠΜ
More videos

Η επιστροφή παλιών σειρών με νέους κύκλους επεισοδίων,  συμβαίνει κατά κόρον τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση της Αμερικής.  Όλη αυτή η τάση, σε συνδυασμό με την είδηση για την επιστροφή του «Λόγω τιμής» μας έβαλε σε σκέψεις για μερικές ακόμα ελληνικές σειρές που θα θέλαμε να δούμε να επιστρέφουν και ναι, είναι περισσότερες από ότι φαντάζεσαι!

Κωνσταντίνου και Ελένης

Γιατί: Είναι το κλασικό παράδειγμα σειράς που κράτησε μόλις για 2 σεζόν, ενώ όλοι θα θέλαμε πολύ περισσότερο. Έχει χαρακτήρες που λατρέψαμε και κυρίως έχει πολλά περιθώρια συνέχειας. Εσύ δηλαδή δεν θα ήθελες να δεις πως επιβιώνει η Ελένη μέσα στην κρίση κι αν ο Κωνσταντίνος απόκτησε τελικά την φήμη που ονειρευόταν;

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

Γιατί: Γιατί ο ακάλυπτος ως χαρακτήρας μπορεί να επιβιώσει σε κάθε περίσταση και οι ιστορίες του δεν εξαντλούνται ποτέ και κυρίως για να βγάλουμε από το κεφάλι μας, την κάκιστη κινηματογραφική μεταφορά που έγινε πριν μερικά χρόνια.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Γιατί: Η ιστορία αυτή, πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί. Άσε που μας άφησε στο καλύτερο σημείο.

Σ’ αγαπώ μ αγαπάς

Γιατί: Oι ιστορίες με τις σχέσεις ζευγαριών δεν εξαντλούνται ποτέ, γιατί την Δήμητρα και τον Θοδωρή θα μπορούσαμε να τους βλέπουμε για πάντα και κυρίως γιατί η τελευταία ανάμνηση που έχουμε από το συγκεκριμένο κόνσεπτ είναι αυτή:

Τις Ελλάδος τα παιδιά

Γιατί: Εσύ δεν θα ήθελες να δεις τι κάνουν σήμερα οι χαρακτήρες που λάτρεψες το 90;

Είμαστε στον αέρα

Γιατί: Μετά το τελευταίο επεισόδιο, μας άφησαν με την υπόσχεση πως θα επιστρέψουν. Μας το χρωστάνε!

10η εντολή

Γιατί: Tα εγκλήματα και οι ιστορίες που βασίζονται σε αυτά, θα έχουν πάντα ενδιαφέρον.

50-50, 2 Ξένοι, Απαράδεκτοι

Αυτές που θέλουμε αλλά δεν γίνεται να δούμε πια

Γιατί: Χωρίς Μπουλά, Σεργιανόπουλο και Μπονάτσο, αυτές οι σειρές είναι καλύτερα να παραμείνουν ανέγγιχτες αν και θα θέλαμε σαν τρελοί να τις δούμε να επιστρέφουν.

Ακολουθήστε μας στο facebook: