10 διασκεδαστικές και πρακτικές χρήσεις των κυλινδρικών αφρολέξ πισίνας

11 Απριλίου, 2016 10:29 ΜΜ
More videos

Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά τα κυλινδρικά αφρολέξ εκτός από παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σπίτι με διάφορες χρήσεις.

Οπότε, ναι, είναι γεγονός πως τα παιχνίδια που επιπλέουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός και εκτός νερού. Αν τα δείτε ως υλικά για τα έργα σας, θα εκπλαγείτε με τη χρησιμότητά τους.

Πάρτε μερικές ιδέες για τα κυλινδρικά αφρολέξ από τις παρακάτω ιδέες.

#1 Χρησιμοποιήστε το ως σωσίβιο για το ψυγείο σας.

Με τη χρήση μερικών κυλινδρικών αφρολέξ, τα αγαπημένα αναψυκτικά σας μπορούν να είναι πάντα κοντά σας.

#2 Κάνουν τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολες.

Μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη φτιάχνοντας χωνί. Απλά στερεώστε το στη βρύση σας και θα κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ευκολότερα.

#3 Κλείστε τα κενά ανάμεσα στην πόρτα και το πάτωμα.

Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο τους χειμερινούς μήνες που το σπίτι είναι πιο κρύο από ότι συνήθως. Μπορείτε να προφυλαχτείτε εν μέρει από αυτό, προσθέτοντας ένα κυλινδρικό αφρολέξ πισίνας στο κενό της πόρτας και του πατώματος.

#4 Προλάβετε τα βαθουλώματα στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Το να παρκάρετε το αμάξι σας σε ένα στενό γκαράζ είναι δύσκολο. Με το κυλινδρικό αφρολέξ πισίνας, προλαμβάνετε τις γρατσουνιές και τα βαθουλώματα στην πόρτα του χωρίς κανένα πρόβλημα.

#5 Στηρίξτε τα φυτά σας.

Αντί να χρησιμοποιήσετε ξύλινα στηρίγματα, τα κυλινδρικά αφρολέξ μπορούν να στηρίξουν τα φυτά σας με ένα πιο ελκυστικό τρόπο. Σιγουρευτείτε πως θα χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα για να κάνετε τον κήπο σας πιο ωραίο.

#6 Κρατήστε το σχήμα στις μπότες σας.

Τοποθετήστε τους κυλίνδρους μέσα στις μπότες σας.

#7 Προλάβετε τις τσακίσεις στα παντελόνια σας.

Τοποθετήστε ένα κύλινδρο αφρολέξ στην κρεμάστρα σας για να υπάρχει ομαλή καμπύλη όταν κρεμάτε τα παντελόνια σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να προλάβετε κάθε ανεπιθύμητη τσάκιση.

#8 Θήκη για χαρτοπετσέτες.

Κόψτε ένα μικρό κομμάτι από το κυλινδρικό αφρολέξ σε μορφή δαχτυλιδιού και χρησιμοποιήστε το ως θήκη για χαρτοπετσέτες. Είναι ένα φανταστικό κόλπο για να τις κρατάτε στη θέση τους όταν έχετε πάρτη στο σπίτι ή κάνετε πικνίκ στο πάρκο.

#9 Αποφύγετε τα χτυπημένα δάχτυλα.

Βάλτε το κυλινδρικό αφρολέξ στις άκρες του κρεβατιού σας και δεν θα ξανά χτυπήσετε ποτέ τα δάχτυλά σας.

#10 Γέμιση για τις γλάστρες.

Μπορείτε να γεμίσετε τις γλάστρες σας με αφρολέξ ώστε να γλυτώσετε χρήματα από το επιπλέον χώμα που θα χρειαζόσασταν.

Bonus: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κυλινδρικά αφρολέξ για να φτιάξετε αυτοσχέδια φωτόσπαθα Star Wars για τα παιδιά σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: