10 διάσημοι που απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στις φήμες ότι είναι γκέι

28 Φεβρουαρίου, 201610:10 ΜΜ
More videos

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την φυσιολογικότατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου προς τον Πέτρο Κωστόπουλο πως -γιατί όχι;- έχει πάει κι αυτός με άνδρα ήρθε η σειρά μας να αναφερθούμε σε 10 τέλειες δηλώσεις από παγκοσμίου φήμης celebrities στο «κρίσιμο» ερώτημα της σεξουαλικότητάς τους.

Daniel Radcliffe

daniel-1-risegr

Ο αγαπημένος σε όλους Harry Potter, το 2014, αστειεύτηκε εκτός των άλλων λέγοντας πως αφού ακόμη ενδιαφέρονται για την σεξουαλικότητά του αυτό πάει να πει πως η καριέρα του στο χώρο της υποκριτικής πάει ακόμα καλά…

 Prince Harry

prince-2-risegr

Το άτακτο παιδί της βασιλικής οικογένειας είχε αφήσει να εννοηθεί πως κάλλιστα θα μπορούσε να πειραματιστεί με την σεξουαλικότητά του, ανάλογα βέβαια με την επιτυχία της επόμενής του σχέσης…

Matt Damon

matt-3-risegr

«Ποτέ δεν αρνήθηκα τις φήμες αυτές γιατί είναι προσβλητικές και δεν θέλω να προσβάλω φίλους μου που είναι γκέι. Όπως και να το ρωτάς είναι λες και είναι κάποιο είδος γαμημένης αρρώστιας. Αυτό με βάζει αυτομάτως σε μια περίεργη θέση…».

 James Franco

james-4-risegr

Ο Franco έχει συζητήσει πολλές φορές ανοιχτά τη σεξουαλικότητά του, μετά από πολλές φήμες. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον… εαυτό του είχε πει πως «Σκεφτείτε πως είμαι γκέι στην τέχνη μου και στρέιτ στην προσωπική μου ζωή. Αν και είμαι γκέι στη ζωή μου μέχρι το σημείο της επαφής και στη συνέχεια μπορείτε να πείτε πως γίνομαι στρέιτ…».

 Kristen Stewart

kristen-5-risegr

Η πρώην σταρ του Twilight δεν φάνηκε να κρύφτηκε ποτέ για τη σεξουαλικότητά της αφού αναφέρθηκε σε όσα έγραφαν τα tabloids λέγοντας «Γκουγκλάρετέ με, δεν κρύβομαι…».

George Clooney 

george-6-risegr

O Clooney είχε πει το 2012 πως ποτέ δεν αρνήθηκε κάτι τέτοιο, ότι θα μπορούσε να είναι και πως είναι άδικο για την γκέι κοινότητα και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν να φαίνεται ότι είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος…

Zac Efron

zac-7-risegr

«Ξέρω ότι είναι πολύ εθιστικό να διαβάζετε τέτοιο είδους πράγματα και είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Αν το χειρότερο που έχετε να πείτε για μένα είναι πως είμαι γκέι τότε μια χαρά. Μπορώ να το διαχειριστώ».

 Ryan Seacrest

ryan-8-risegr

O ίδιος ο Seacrest αντιμετώπισε τις φήμες γύρω από τη σεξουαλικότητά του, σημειώνοντας, «Ξέρω πολλούς γκέι άνδρες και έχω δουλέψει με αρκετούς και έχω βγει με πολλούς από αυτούς αλλά επειδή κάνω παρέα με γκέι άνδρες στη ζωή μου αυτό σημαίνει ότι είμαι γκέι;».

Joseph Gordon-Levitt 

joseph-9-risegr

Σε συνέντευξή του για το περιοδικό ΟUT αναφέρει ο Gordon-Levitt όσον αφορά τις φήμες γύρω από το όνομά του «Η συζήτηση αυτή είναι πολύ άκομψη«.

 Nigella Lawson

nigella-10-risegr

«Οι περισσότερες γυναίκες έχουν φαντασίωση να κάνουν σεξ με μια άλλη γυναίκα», αναφέρει η διάσημη tv chef όταν της ζητήθηκε να προσδιορίσει τη σεξουαλικότητά της.

Πηγή: RISE

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News