Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
οχήματα20 από τις πιο πρωτότυπες λιμουζίνες που κατασκευάστηκαν ποτέ

20 από τις πιο πρωτότυπες λιμουζίνες που κατασκευάστηκαν ποτέ

Οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούμε λιμουζίνα μας έρχεται στο μυαλό το χρώμα μαύρο. Κάτι συνηθισμένο και κλασικό. Ξεχάστε το μαύρο των πολυτελών αυτοκινήτων, γιατί παρακάτω θα βρείτε τις πιο περίεργες λιμουζίνες που κατασκευάστηκαν.

Πάντα μία λιμουζίνα τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα όχι μόνο για το τι είναι αλλά και ποιος θα βγει μέσα από αυτή. Ας δούμε λοιπόν 10 από τις πιο πρωτότυπες λιμουζίνες.

Λιμουζίνα Boeing 727

BBji3Fp

limobob

Ένα Boeing 727 λιμουζίνα. Αυτό το θηρίο 24.000 λιβρών είναι τοποθετημένο σε ένα σασί λεωφορείων Mercedes και χωράει εσάς και άλλους 49 φίλους σας. Διαθέτει καθιστικό με πίστα χορού, τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, καθώς και ένα πλήρες μπαρ. Έχει μήκος 16 μέτρα.

Λιμουζίνα Τανκ

BBjhZ8S

msn

Κανείς δεν πρόκειται να… τα βάλει μαζί σας, αν βρεθείτε στο δρόμο του οδηγώντας κάτι τέτοιο. Η Tank Limo έχει φτιαχτεί ουσιαστικά από δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού κι έχει ένα μεγάλο όπλο στην κορυφή-που ελπίζουμε να είναι απλά για ντεκόρ και να ολοκληρώνει το όλο σύνολο. Λέγεται ότι στο εσωτερικό του θα προστεθεί ένα τζακούζι.

Λιμουζίνα Ford F-350 Monster Truck

BBji6YD

pinterest

Το όνομά του είναι monster που σημαίνει τέρας και ναι, το μέγεθός του το δικαιολογεί. Χωράει 20 άτομα και πολλούς ακόμη στην καρότσα πίσω.

Λιμουζίνα Chevrolet Corvette

BBjhS0K© Courtesy of Limo Bob Enterprises

Αυτή η λιμουζίνα Corvette έχει «τεντωθεί», ώστε να μπορεί να μεταφέρει έως 10 επιβάτες. Είναι πλήρως εξοπλισμένη, έχει δεξαμενές με ψάρια, ένα ηλεκτρικό τζάκι και ένα DVD player με 4 επίπεδες οθόνες. Τι καλύτερο για βραδινή έξοδο!

Λιμουζίνα Superossa

BBjinoe

© Courtesy of Limo Bob Enterprises

Στην περίπτωση αυτή, η Superossa μοιάζει με κλασική Ferrari, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια έκδοση ενός αντίγραφου Testarossa. Με καθίσματα για οκτώ, η Superossa θα κάνει σίγουρα εντύπωση σε οποιουδήποτε χώρο.

Λιμουζίνα FERRARI F40

BBjmHLn© Robert Knight/REX Shutterstock

Αυτή η μοναδική λιμουζίνα παίρνει εύκολα το βραβείο ως η μεγαλύτερη Ferrari στο δρόμο. Έχει σχεδιαστεί από τον Jay Ohrberg, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για την κατασκευή της μεγαλύτερη λιμουζίνας που έγινε ποτέ.

Λιμουζίνα MINI XXL

BBjmOf8

© Toshifumi Kitamura/AFP/Getty Images

Μπορεί να είναι MINI στο όνομα, αλλά σίγουρα όχι στο μέγεθος, αφού το μήκος του φτάνει τα 6 μέτρα. Έχει έξι τροχούς, τέσσερις πόρτες και μπορεί να μεταφέρει τέσσερις επιβάτες με άνεση. Και όταν λέμε άνετα, εννοούμε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις ταινίες σας στο DVD player σε μια αναδιπλούμενη επίπεδη οθόνη, διαθέτει ακόμη ηλιοροφή, μαύρο δερμάτινο σαλόνι και ψυγείο για τα ποτά σας. Τέλος, μπορείτε να κάνετε και υδρομασάζ στο πίσω μέρος της λιμουζίνας.

Λιμουζίνα Lincoln Town

BBjmDVI

Τα πιο σημαντικά