10 από τις πιο περίεργες και ανεξήγητες φωτογραφίες της ιστορίας

10 Οκτωβρίου, 2015 2:47 ΜΜ
More videos

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος μυστήρια. Είτε δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη οι απαντήσεις για να λυθούν ή απλά θα αποτελέσουν μυστήριο για πολλά χρόνια ακόμη. Μερικές τέτοιες περιπτώσεις θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που ακολουθούν και σίγουρα θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε για τον κόσμο οπου ζούμε. Απολαύστε τες.

Μια τεράστια πυραμίδα σε σχήμα UFO πλανάται πάνω από το Κρεμλίνο και προκαλεί μια φρενήρη εικασία πως στη Ρωσία υπάρχει ένα εξωγήινο σκάφος.

84767149

Στην περιοχή Al-Hayit της Σαουδικής Αραβίας, υπάρχουν σε ποικίλα μεγέθη αυτά τα σχήματα κλειδαρότρυπας και κρεμαστών. Τα ανεξήγητα σύμβολα βρίσκονται συχνά σε λεωφόρους και είναι αόρατα για τους κατασκευαστές των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων.

84767145

Αρκετοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν πως είδαν UFOs στο Cambridgeshire του Ηνωμένου Βασιλείου μετά την εμφάνιση πορτοκαλί φώτων στον ουρανό που προκαλούσαν ζάλη. Το από πού προήλθαν και τι ακριβώς ήταν παραμένει ακόμη ένα μυστήριο.

84767150

Αυτή η φωτογραφία ονομάζεται «The Brown Lady» και είναι μια από τις πιο γνωστές φωτογραφίες φαντασμάτων στην ιστορία. Το φάντασμα φημολογείται πως είναι η  Lady Dorothy Townshend.

84767147

Αυτή η εικόνα προέρχεται από το χειρόγραφο «Annales Laurissnses» και δείχνει την πολιορκία των Σάξων στο Κάστρο Sigiburg στη Γαλλία το 776. Οι  Σταυροφόροι, είχαν περικυκλώσει εντελώς την μεσαιωνική Γαλλία όταν οι φλεγόμενες ασπίδες εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό. Ήταν άραγε UFOs  ή κάποιου είδους ύπαρξη;

84767151

Ένας άνθρωπος που υπέφερε από ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο που ονομάζεται αυτανάφλεξη.

84767148

Πιστεύεται πως οι πτεροδάκτυλοι έχουν εξαφανιστεί εδώ και 150 εκατομμύρια χρόνια αλλά τότε τι είναι αυτό το πλάσμα;

84767143

Αυτή η σκαλιστή πρόσοψη υπάρχει στο ναό Ta Prohm στην Cambodia και δημιουργήθηκε τον 11 αιώνα μετά Χριστών. Είναι εμφανές πως πρόκειται για σκαλιστούς Στεγόσαυρους. Πως γίνεται οι άνθρωποι να γνωρίζουν για αυτά τα πλάσματα αν αυτά εξαφανίστηκαν εκατομμύρια χρόνια πριν και ανακαλύφθηκαν αιώνες μετά το χτίσιμο του ναού;

84767144

Το φάντασμα στο νοσοκομείο Osaka της Ιαπωνίας απαθανατίστηκε με μια κάμερα χαμηλής ανάλυσης. Μοιάζει με μια ανθρώπινου σχήματος οπτασία που γέρνει πάνω από ένα κρεβάτι.

84767146

Αυτό το παράξενου σχήματος πλάσμα απαθανατίστηκε από ένα Ιάπωνα ψαρά στην Ανταρκτική. Υπάρχουν κι άλλες καταγεγραμμένες αναφορές σχετικά με αυτό το ζωικής μορφής πλάσμα που μοιάζει και με άνθρωπο μιας και έχει χέρια και πόδια σύμφωνα με όσους το είδαν.

84767152