10 από τις πιο παράξενες δουλειές του κόσμου που πληρώνουν πάρα πολύ καλά

14 Μαρτίου, 20172:54 ΜΜ

Μήπως δεν σας αρέσει η δουλειά που βρίσκεστε και ψάχνετε για μια καινούργια καριέρα γεμάτη προκλήσεις; Ή μήπως απλά θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας του γραφείου; Θα σκεφτόσασταν να κάνετε μια δουλειά που θεωρείται διασκεδαστική, αλλά τελείως εξωπραγματική;

Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε τις πιο παράξενες δουλειές του κόσμου, που πληρώνουν πολύ καλά λεφτά. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως: η εκπαίδευση σας, η ιδιοσυγκρασία σας και οι αντοχές σας σε ιδιαίτερα αντίξοες ή αηδιαστικές περιστάσεις. Αν πιστεύετε ότι έχετε τα προσόντα για τις παρακάτω παράξενες δουλειές, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας.

1.Καλλιτέχνης ιατρικών τατουάζ

New Hair Institution website

Σε αυτούς απευθύνονται οι άνθρωποι που έχουν σοβαρές ουλές από ατυχήματα ή ασθένειες. Βοηθούν στην συγκάλυψη αυτών των ουλών, χρησιμοποιώντας χρώματα από τις φυσικές χρωστικές ουσίες του δέρματος.

2.Ταριχευτής

Mubi website

Όπως είπαμε, κάποιες εργασίες χρειάζονται γερό στομάχι. Ο ταριχευτής διατηρεί τα πτώματα για να μπορούν η οικογένεια και οι φίλοι να πουν ένα τελευταίο αντίο.

3.Εκτροφέας εργαστηριακών αρουραίων

How stuff works website

Αυτοί οι άνθρωποι εκτρέφουν τρωκτικά για επιστημονική χρήση, οπότε πρέπει να έχουν μια βαθιά κατανόηση της βιολογίας, της γενετικής και των αρουραίων.

4.Εκπαιδευτής παιδιών

Ron Tarver

Αυτοί οι άνθρωποι κρατούν τα παιδιά απασχολημένα και χαρούμενα κατά την διάρκεια φωτογραφήσεων και γυρισμάτων. Καμιά φορά, μαθαίνουν στα παιδιά να παίξουν σωστά τον ρόλο τους.

5.Ψυχολόγος σκύλων

Army Medicine

Αυτοί οι ψυχολόγοι βοηθούν σκύλους που έχουν κατάθλιψη ή είναι πολύ επιθετικά. Αν είναι πολύ καλοί, μπορεί να πάρουν και δική τους εκπομπή.

6.Εξω-μετεωρολόγος

The National Severe Storms Laboratory website

Μελετούν τον καιρό των άλλων πλανητών. Γιατί το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζουμε.

7.Γυμναστής αλόγων

Alpha

Ακόμα και τα άλογα χρειάζονται την ημερήσια προπόνησή τους, για να κρατιούνται σε φόρμα.

8.Μαχητές πειρατών

Με την άνοδο της πειρατείας στον Ινδικό Ωκεανό είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φύλακες για την προστασία των πλοίων. Οι περισσότεροι είναι πρώην στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων. Η εκπαίδευση είναι αναγκαία και απαραίτητη.

9.Ο άνθρωπος που βγάζει το δηλητήριο από τις αράχνες

 

Αν θέλετε να κάνετε αυτή την δουλειά, δεν πρέπει να φοβάστε καθόλου. Το δηλητήριο των αραχνών χρησιμοποιείται συχνά για εργαστηριακές δοκιμές.

10.Μασκότ αθλημάτων

Sangudo

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από τραυματισμούς στο κεφάλι που σχετίζονται με την θερμότητα, επειδή τα κουστούμια είναι ζεστά και βαριά.

[Career Glider]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News