10 αντικείμενα της μόδας που πρέπει να εξαφανιστούν αμέσως

7 Ιουλίου, 2017 4:50 ΜΜ
More videos

Οι σχεδιαστές ενδυμάτων και υποδημάτων, είναι μερικές φορές υπερβολικά πρόθυμοι να ξεφύγουν από τη μετριότητα. Παρακάτω θα μάθετε για 10 είδη μόδας που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

Διχτυωτά τζιν

Μια από τις διάσημες τάσεις, θέλει ένα δίχτυ να υπάρχει μέσα από το τζιν παντελόνι. Είναι ιδιαίτερα μοντέρνο αν έχετε το ελαστικό τμήμα πάνω από τη μέση του τζιν.

Παπούτσια Σταχτοπούτας

Το όνειρο να φορέσετε παπούτσια όμοια με της Σταχτοπούτας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ή σχεδόν να γίνει! Σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν πρακτικά ή άνετα, αλλά είναι ασυνήθιστα.

Τζιν με τιράντες

© Opening Ceremony

Αυτά είναι ίσως τα πιο περίεργα τζιν που έχουμε δει ποτέ. Ή είναι κάλτσες; Δεν γνωρίζουμε πραγματικά πώς να τα ονομάσουμε, αλλά έχουν ένα πλεονέκτημα: είναι εύκολο να τα αφαιρέσετε.

Μπουφάν με ανοιχτούς ώμους

Το σκληρό τζιν με τους ανοιχτούς ώμους, είναι μια καλή επιλογή για τα κορίτσια που είναι επαναστάτριες εξωτερικά αλλά ρομαντικές εσωτερικά.

Πρακτικά καλσόν

Τα καλσόν που έχουν τρύπες και σκισίματα, έγιναν μόδα ξαφνικά. Ωστόσο, υπάρχει νόημα: Τίποτα δεν χαλάει γρηγορότερα από τα καλσόν.

Κοστούμια τύπου πιτζάμας

Χάρις στην D&G, αυτό το στυλ εμφανίστηκε πριν από λίγα χρόνια. Αργότερα, το υιοθέτησαν και τα συνηθισμένα καταστήματα.

Crocs για πλούσιους

Όχι, δεν σκέφτηκε κάποιος να κολλήσει μερικές πέτρες πάνω σε Crocks. Αυτά τα παπούτσια είναι έργο του Βρετανού σχεδιαστή Κρίστοφερ Κέιν.

Παντελονοφορέματα

Το να φορέσετε μια φούστα ή ένα φόρεμα πάνω από το τζιν, δεν είναι κάτι καινούριο. Ωστόσο, οι άνθρωποι της μόδας αναφέρουν πως το τούλι και το τζιν είναι μια υπέροχη τάση αυτή τη σεζόν.

Παπούτσια με γούνα

Η γούνα ήταν πάντα χαρακτηριστικό της πολυτέλειας. Έτσι, οι σημερινοί σχεδιαστές το χρησιμοποιούν και σε άλλα ενδύματα και υποδήματα, εκτός από τις γούνες.

Μαγιό προσώπου

Αυτό το μαγιό ονομάζεται «facekini» και σκοπός του είναι να προστατέψει το πρόσωπό σας από τον ήλιο. Είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.