10 άνθρωποι που έχουν πραγματικά υπερδυνάμεις και εκπλήσσουν με τις ικανότητες τους

18 Ιανουαρίου, 2018 3:40 ΜΜ
More videos

Με όλες τις ταινίες της DC και της Marvel να κυκλοφορούν, είμαστε έτοιμοι να θαυμάσουμε τη δύναμη, την ευελιξία και τα άλλα υπέροχα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι υπερήρωες και τους καθιστούν υπεράνθρωπους. Αλλά τι γίνεται με τους ανθρώπους που δεν εμφανίζονται σε ταινίες, αλλά έχουν τρομερές υπερδυνάμεις;

Παρακάτω θα βρείτε 10 καταπληκτικούς ανθρώπους που δεν απέχουν πολύ από τους υπερήρωες. Έχουν όλες τις δυνάμεις να το υποστηρίξουν!

Λιού Θόου Λιν  – Ο άνθρωπος μαγνήτης

© pic.people

Αρκετοί άνθρωποι στην ιστορία ήταν γνωστοί για τις παράξενες μαγνητικές τους ικανότητες, αλλά ο πιο γνωστός είναι ο Λιού Θόου Λιν. Αυτός ο Κινέζος μπορεί να κολλήσει οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο στο σώμα του. Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας της Μαλαισίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το δέρμα του έχει πολύ υψηλά επίπεδα τριβής, τα οποία παρέχουν ένα “αποτέλεσμα μαγνητισμού”.

Ντάνιελ Μπράουντινγκ Σμιθ – Ο άνθρωπος λάστιχο

© 4.bp.blogspot

Αυτός ο αμερικανός ηθοποιός, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο κωμικός, ο αθλητικός διασκεδαστής και σκηνοθέτης είναι το πιο ευέλικτο άτομο στον κόσμο και το βιβλίο Γκίνες είναι πολύ εξοικειωμένο με το όνομά του. Η υπερδύναμή του εξελίχθηκε μέσα από μια κατάσταση που ονομάζεται υπερκινητικό σύνδρομο Ehlers-Danlos, που είναι μια γενετική μετάλλαξη. Μπορεί επίσης να προκαλέσει έντονο πόνο, αλλά ευτυχώς ο Ντάνιελ βιώνει μόνο μια ήπια περίπτωση.

Σι Λίλιανγκ – Περπατάει σε νερό

© gloriouspersonvoid/tumblr

Το περπάτημα στο νερό δεν είναι θαύμα για τον Σι Λίλιανγκ. Αυτός ο μοναχός Σαολίν έτρεξε 125 μέτρα στην επιφάνεια του νερού, θέτοντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ το 2015. Ακριβώς όπως και οι ταινίες kung-fu της δεκαετίας του ’90, σωστά ;!

Χάι Νγκοκ – Δεν κοιμάται ποτέ

Δεν πρόκειται για κατανάλωση καφέ με αυτόν τον άνθρωπο – ήταν ξύπνιος για 43 χρόνια! Ο κ. Νγκοκ, ένας βιετναμέζος άνδρας, γεννήθηκε το 1942 και πάσχει από μια σοβαρή περίπτωση αϋπνίας. Αλλά ακόμα και χωρίς ύπνο, ήταν ακόμη ψυχικά υγιής και εργαζόταν καθημερινά (η δουλειά του απαιτούσε να σηκώνει βάρη).

Στίβεν Γουίλτσαϊρ – Τέλεια οπτική μνήμη

getty images

Ο Στίβεν Γουίλτσαϊρ είναι βρετανός αρχιτέκτονας και είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο για την φοβερή του μνήμη: μπορεί να αναδημιουργήσει οποιοδήποτε τοπίο αφού το παρατηρήσει για λίγη ώρα. Όταν ήταν νέος, ο Στίβεν διαγνώστηκε με το σύνδρομο Savant, καθιερώνοντας τον εαυτό του σε αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε «οπτική μεγαλοφυία μνήμης».

Ραθακρισνάν Βελού – Τα ισχυρότερα δόντια στον κόσμο

Ένα άλλο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ανήκει σε αυτόν τον Ινδό άνθρωπο. Τράβηξε ένα τραίνο (βάρους 260,8 τόνων) με τα δόντια του για μια απόσταση 4,2 μέτρων. Και αν νομίζετε ότι δεν είναι τόσο και τόσο μακριά, επικοινωνήστε με τον οδοντίατρο σας. Να δείτε τι θα σας πει!

Γουίμ Χοφ ​​- Δεν αισθάνεται κρύο

© wimhofmethod

Ο αιώνιος χειμώνας δεν φοβίζει αυτόν τον άνθρωπο – δεν αισθάνεται ούτε το κρύο ούτε την θερμότητα. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Wim Hof method, που έχει τις ρίζες του στην ψυχική και σωματική προετοιμασία και εκπαίδευση για την αντίσταση στις έντονες θερμοκρασίες. Και τώρα έχει ξεκινήσει την πεζοπορία με ομάδες από τους οπαδούς του. Φαίνεται να είναι ένα πολύ πνευματικό και εναρμονισμένο άτομο.

Μπεν Μπόουντ – Μπάτμαν

© benunderwood

Αυτός ο πραγματικός Μπάτμαν γεννήθηκε με αμφίπλευρο ρετινοβλάστωμα, ένα είδος καρκίνου, στα δύο μάτια του. Ως μικρό παιδί, έχασε σύντομα την ικανότητά του να βλέπει. Στη συνέχεια η μητέρα του παρατήρησε ότι άρχισε να κάνει “κλικ” ήχους. “Έπαιζε βιντεοπαιχνίδια, έκανε ποδήλατο, πατινάζ, αναρρίχηση δέντρων και κάνει ό, τι πάντα έκανε σαν να μην έχασε ποτέ την όρασή του”, λέει η μητέρα του. Χρησιμοποίησε την ηχώ από τα “κλικ” για να κινείται στο σκοτάδι (όπως οι νυχτερίδες στις σπηλιές).

Μισέλ Λολίτο – Ο άνθρωπος που τρώει τα πάντα

Αυτός ο γάλλος διασκεδαστής μπορεί να φάει οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του καουτσούκ, του μέταλλου και του γυαλιού. Είναι πιο γνωστός για την φορά που έφαγε ένα αεροπλάνο. Αν αυτός ο τύπος συναντούσε έναν κακό, απλά θα τον έτρωγε!

Κέβιν Ρίτσαρντσον – Ο άνθρωπος των λιονταριών

© Kevin Richardson/wikipedia

Αυτός ο νοτιοαφρικανός άνθρωπος δούλεψε πολύ με τα αφρικανικά ζώα. Είναι γνωστός κυρίως για τις στενές σχέσεις του και την ατρόμητη προσέγγιση του χειρισμού της άγριας ζωής. Μπορεί να τον δείτε σε εικόνες να αγκαλιάζεται με λιοντάρια, τίγρεις και ύαινες.