10 άκρως παράξενες εφευρέσεις που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν στα αλήθεια

7 Μαρτίου, 2017 12:20 ΜΜ
More videos

Ο σύγχρονος κόσμος μας, είναι γεμάτος με χρήσιμες και έξυπνες εφευρέσεις. Κάποιες ωστόσο, μπορεί να μας φανούν παράξενες. Παρακάτω θα δείτε μερικές από αυτές και ίσως δυσκολευτείτε να πιστέψετε πως υπάρχουν στην πραγματικότητα.

#1 Φορητή βάση για χαρτί υγείας

© hubpages.com

Όλοι σχεδόν έχει τύχει να φτερνιστούμε ή να χρειαζόμαστε χαρτί για κάποιο λόγο. Βρέθηκε η λύση γι’ αυτό το πρόβλημα; Τέλεια! Η λύση είναι να μεταφέρει κανείς μια βάση με χαρτί τουαλέτας πάνω στο κεφάλι του. Είναι κάπως άβολο!

#2 Φίμωτρο με μορφή ράμφους πάπιας

© Themetapicture.com

Χρειάζεστε μια χαριτωμένη εναλλακτική για το φίμωτρο του σκύλου σας; Αυτή η εφεύρεση, θα αποτρέψει το τετράποδό σας από το να γαβγίσει ενώ μοιάζει ακίνδυνο προς τους άλλους σκύλους. Απλά προσέξτε μήπως υπάρχουν πραγματικές πάπιες εκεί κοντά.

#3 Φορμάκι μωρού-σφουγγαρίστρα

© betterthanpants.com

Ποιος δεν θα ήθελε το μωρό να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού; Κυκλοφορούν παντού και εξερευνούν τον χώρο καθαρίζοντας την ίδια στιγμή. Όλοι κερδίζουν!

#4 Προστατευτικό από το πιτσίλισμα των νουντλς

© Pinterest.com

Συμφωνούμε πως το να λερωθεί κανείς ενώ τρώει, είναι πρόβλημα. Ωστόσο, σίγουρα δεν περιμένατε να λύσετε το πρόβλημα με ένα φορητό προστατευτικό που κρατά τα μαλλιά μακριά από το πιάτο και τις πιτσιλιές. Είναι σίγουρα κάπως ιδιαίτερο αλλά ίσως κάνει δουλειά.

#5 Σαγιονάρες με γρασίδι

© Pinterest.com

Είναι αλήθεια πως μερικές φορές, δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να πατάει κανείς στο γρασίδι. Επειδή όμως αυτό μπορεί να μην γίνεται συχνά, κυρίως στις πόλεις, δημιουργήθηκαν οι σαγιονάρες που διαθέτουν το δικό τους γρασίδι.

#6 Μαξιλάρι-στρουθοκάμηλος

© getweirdgifts.com

Ο ύπνος μπορεί να είναι μαγικός, υπέροχος και να σας δώσει ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Με αυτό το μαξιλάρι-στρουθοκάμηλο (ονομάστηκε έτσι γιατί έχετε το κεφάλι καλυμμένο κι όχι το σώμα), μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο που κοιμάστε. Φορώντας το, κανείς δεν θα σας ενοχλήσει.

#7 Υβριδικό καροτσάκι μωρού-πατίνι

© Pinterest.com

Αν χρειαστεί να πάτε κάπου στα γρήγορα αλλά δεν έχετε πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πατίνι-καροτσάκι μωρού. Όπως είναι αναμενόμενο, η εφεύρεση αυτή, προκάλεσε κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια. Διαθέτει ειδικά φρένα για να επιτρέπει να σταματάτε και να στρίβετε με ασφάλεια.

#8 Ομπρέλα για όλο το σώμα

© Twitter.com/interiorsmagpie

Για τις ημέρες που ο άνεμος είναι δυνατός και οι κανονικές ομπρέλες δεν αρκούν, υπάρχει μια ιαπωνική εφεύρεση. Θα κρατήσει προστατευμένο όλο το σώμα σας και θα αποτρέψει τους ενοχλητικούς ανθρώπους από το να σας προσεγγίσουν.

#9 Τρίφτης βουτύρου

© Pinterest.com

Ξεχάστε τις ημέρες που περιμένατε να μαλακώσει το βούτυρο ή το τοποθετούσατε στον φούρνο μικροκυμάτων για να αποκτήσει απαλή υφή. Με αυτή την εφεύρεση, μπορείτε να τρίψετε το βούτυρο και να το τοποθετήσετε απευθείας στο ψωμί σας, σε μόλις λίγα λεπτά.

#10 Κούπα του καφέ-σίδερο ρούχων

© demilked.com

Αυτή η συσκευή, χρησιμοποιεί τη θερμότητα του ζεστού σας ροφήματος για να σιδερώσει τα τσαλακωμένα ρούχα. Είναι βολικό μιας και μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα, αλλά το πρόβλημα είναι οι λεκέδες που μπορεί να προκληθούν από τον καφέ!