Με 1 λεπτό άσκησης την ημέρα μπορείτε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά.

22 Δεκεμβρίου, 2016 6:00 ΠΜ
More videos

Ένα όμορφο και καλογυμνασμένο σώμα είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων, αλλά λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να καυχηθούν, ότι έχουν ένα τέτοιο σώμα. Βέβαια, από ότι φαίνεται υποδεικνύεται, ότι υπάρχει μια απλή λύση.

Δείτε παρακάτω μια απλή άσκηση καύσης λίπους στην μέση, που διαρκεί μόλις 14 μέρες.

1.Σταθείτε όρθιοι με τα πόδια ανοιχτά στο μήκος των ώμων. Πιάστε τις δυο άκρες μιας στριφογυρισμένης πετσέτας και τεντώστε την κάθετα μπροστά σας. Χωρίς να χαλαρώσετε το σφίξιμο μετακινήστε και τα δυο χέρια σας δεξιά και μετά προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα ημικύκλιο πάνω από το κεφάλι σας. Στην συνέχεια, μετακινήστε τα χέρια σας, χωρίς να έχετε αφήσει την πετσέτα, στην αριστερή πλευρά του σώματός σας.

2.Έχοντας αλλάξει την θέση των χεριών σας (όπως στην φωτογραφία) κάντε το ίδιο ημικύκλιο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

3.Οι κινήσεις των χεριών σας θα πρέπει να σχηματίζουν τον αριθμό 8. Αλλά να θυμάστε: θα πρέπει να βεβαιωθείτ,ε ότι τα πόδια σας κινούνται όσο το δυνατόν λιγότερο και δεν ταλαντεύετε πολύ τους γοφούς σας.

Η άσκηση θα πρέπει να γίνεται για ένα λεπτό, 2 με 4 φορές την ημέρα και ο χρόνος πρέπει να αυξάνεται σταδιακά σε 2 έως 3 λεπτά.

Αυτή η άσκηση θα ενδυναμώσει τους πλάγιους κοιλιακούς μυς σας, τους μύες της πλάτης και τα μπράτσα.

Τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο αισθητά, αν νηστέψετε μια μέρα πριν από την έναρξη της πρώτης μέρας της δεύτερης εβδομάδας, καθώς αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να καθαριστεί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως θα πρέπει να είναι η άσκηση: