1.000.000 ευρώ το παλάτι του Γιώργου Λιάγκα: Στο «σφυρί» η βίλα του στην Τήνο

21 Ιουλίου, 2022 2:02 ΠΜ
More videos


«Βάζει πωλητήριο στο παλάτι του;». «Πόσο πουλάει το εξοχικό του;»! Είναι οι ψίθυροι που δίνουν και παίρνουν εδώ και μερικές μέρες στα πηγαδάκια της Τήνου!

Και αυτό γιατί οι κάτοικοι του νησιού περιμένουν πως και πως να μάθουν αν οι φήμες που θέλουν το εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα να περνά σε ξένα χέρια αληθεύουν!

Ο παρουσιαστής ποτέ του δεν έκρυψε πως με τα χρήματα που έβγαλε δουλεύοντας ασταμάτατα όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, απέκτησε το σπίτι των ονείρων του. Το μέρος εκείνο που όταν περνάει το κατώφλι του, νιώθει την ψυχή του να πλημμυρίζει από ένα αίσθημα χαράς και αγαλλίασης!

Το τηλεφώνημα έκπληξη

Σύμφωνα με το περιοδικό YES MAGAZINE, ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα έκπληξη! Για τον παρουσιαστή το εξοχικό του κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, καθώς εκεί είχε απομονωθεί μετά το διαζύγιό του από την Φαίη Σκροδά και μέχρι σήμερα το επιλέγει για τις διακοπές του. Σύμφωνα όμως με το YES MAGAZINE ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ισχυρό άνδρα του εφοπλιστικού κόσμου και του έκανε μια απίστευτη πρόταση! «Προσφέρω 1.000.000 ευρώ για το παλάτι σου στην Τήνο», φέρεται να του είπε, με τον παρουσιαστή να μένει «κάγκελο» και να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση!

Διαβάστε περισσότερα στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ’ όλα τα περίπτερα της χώρας: