Νέα μόδα που σαρώνει: Λίγα λεπτά πριν φέρουν τα μωρά τους στον κόσμο βάζουν μακιγιάζ και φτιάχνουν μαλλί

8 Σεπτεμβρίου, 2022 3:08 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν μερικές περιστάσεις στη ζωή που το να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη είναι το τελευταίο πράγμα που σου περνά από το μυαλό.

Θεωρητικά, ο τοκετός είναι μία από αυτές. Όχι, όμως, όταν ξέρεις ότι κατά την διάρκεια αυτού (και σίγουρα αμέσως μετά) θα πρωταγωνιστείς σε φωτογραφίες και βίντεο που θα έχεις να θυμάσαι για μια ζωή!

Το νέο trend θέλει τις μέλλουσες μαμάδες να μακιγιάρονται πριν ή αμέσως μετά τον τοκετό τους. Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε, μάλιστα, ότι το 68% των γυναικών στη Βρετανία χρησιμοποιούν μακιγιάζ ακόμα και λίγες ώρες πριν γεννήσουν, ενώ οι συσπάσεις στη μήτρα έχουν ήδη ξεκινήσει.


Γιατί το κάνουν;

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πολλές γυναίκες βρίσκονται στα δωμάτια μαιευτηρίων και περιποιούνται το πρόσωπό τους με επαγγελματικά προϊόντα. Παράλληλα, ορισμένες τραβούν τη διαδικασία με κάμερες για να «ανεβάσουν» στη συνέχεια τα videos στους λογαριασμούς τους στα social media.

«Πήγα στο μαιευτήριο στις 7:30, ο τοκετός διήρκησε 10 ώρες! Χρειαζόμουν κάτι για να με αποσπά από τον πόνο και τις συσπάσεις», δήλωσε η makeup artist Alaha Karimi, για την απόφασή της να μακιγιαριστεί λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της στη Daily Mail.

Δείτε φωτογραφίες από μαμάδες που μακιγιάρονται εν ώρα τοκετού: