Κινέζος γαμπρός γδύνει τη νύφη μπροστά στους καλεσμένους σε ένα πολύ παράξενο έθιμο

Φεβρουάριος 17, 2017 1:17 ΜΜ
More videos

Στην Κίνα η κοινωνία είναι γενικά συντηρητική, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι άνθρωποι μπορεί να χαλαρώσουν αρκετά. Οι γάμοι συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτά τα γεγονότα. Μια νύφη στην Κίνα μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό.

Προφανώς, τα παιχνίδια που παίζονται στο γαμήλιο πάρτι μπορεί να γίνουν αρκετά θορυβώδη. Συνήθως, η νύφη είναι ο κύριος «πόλος έλξης» σε αυτά τα παιχνίδια. Μερικές φορές, οι καλεσμένοι την προτρέπουν να πιει όσο περισσότερο μπορεί. Σε άλλες περιπτώσεις, την υποβάλλουν σε άλλες δυσάρεστες προκλήσεις.

Στην τελετή η νύφη είναι καλυμμένη.

KTo288 (Wikimedia Commons)

Στην Κίνα οι γαμήλιες δεξιώσεις διαρκούν έως ότου το νιόπαντρο ζευγάρι μετακομίσει στο καινούργιο του σπίτι.

Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και ένα που λέγεται «Βρίσκοντας τα φιστίκια». Τα φιστίκια συμβολίζουν τα μελλοντικά παιδιά του ζευγαριού. Με το ζευγάρι ξαπλωμένο στο κρεβάτι, οι καλεσμένοι ψάχνουν για τα φιστίκια που κρύβονται εκεί. Οπότε, μπορείτε να φανταστείτε πόσο περίεργη και άβολη μπορεί να γίνει η κατάσταση.

Άλλο ένα τρελό γαμήλιο παιχνίδι περιλαμβάνει την νύφη να βάζει ένα προφυλακτικό σε μια μπανάνα, η οποία στην συνέχεια τοποθετείται στον καβάλο του γαμπρού. Φυσικά, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα τολμηρό. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που υπερβαίνουν πραγματικά ό,τι είναι κατάλληλο και λογικό.

Όλα ήταν αστεία και διασκεδαστικά μέχρι που οι καλεσμένοι το παράκαναν.

Jin Lun Fa Wang on Miaopai.com (screengrabs via Mail Online)

Ένα βίντεο που ανέβηκε στην κινέζικη πλατφόρμα Miaopai δείχνει πόσο πολύ μπορεί να το παρακάνουν οι καλεσμένοι. Το ζευγάρι στο βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από την επαρχία Χενάν στην κεντρική Κίνα.

Το ζευγάρι βρίσκεται στο κρεβάτι, φορώντας τα εσώρουχά του και προσπαθεί να σκεπαστεί με την παραδοσιακή «τυχερή» κόκκινη κουβέρτα. Στην συνέχεια, οι καλεσμένοι προσπαθούν να γδύσουν την νύφη.

Δείτε το ανάρμοστο παιχνίδι στο παρακάτω βίντεο.

Ευτυχώς, ο γαμπρός σταμάτησε αμέσως αυτό το ανάρμοστο παιχνίδι. Κατάλαβε, ότι οι καλεσμένοι ήταν έτοιμοι να χάσουν τον έλεγχο και να απειλήσουν την αξιοπρέπεια της γυναίκας του.

Δείτε παρακάτω μια ακόμα νύφη που ξεγυμνώθηκε από τους καλεσμένους και της ζητήθηκε να φερθεί παθιασμένα μπροστά τους.

Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook: