Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης σκύλου στη Δράμα γιατί τον άφησε να πεθάνει από την δίψα στο μπαλκόνι

Ιούλιος 11, 2017 5:20 ΜΜ
More videos

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ την περασμένη Τετάρτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας ο ιδιοκτήτης σκύλου στη Δράμα, ο οποίος κατηγορήθηκε για το ότι άφησε αβοήθητο τον σκύλο του, τον οποίο είχε σε μπαλκόνι, να ξεψυχήσει από τη ζέστη και τη δίψα, τον Ιούνιο του 2016.

Το άτυχο σκυλί

Σύμφωνα με το dramini.gr η ποινή που απέδωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας στον ιδιοκτήτη είναι ένας χρόνος φυλάκισης και 5.000 πρόστιμο με τριετή αναστολή συν τα δικαστικά έξοδα.

Στο δικαστήριο μοναδική μάρτυρας ήταν η Δέσποινα Μέγα, πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας», η οποία είδε την τραγικότητα του θανάτου, αναζήτησε τον ιδιοκτήτη ο οποίος έλειπε, κάλεσε την αστυνομία και όταν μετά από ώρες εμφανίστηκε στη πόρτα του σπιτιού του, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε δηλώσεις της η κα. Δέσποινα Μέγα, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης τόνισε μεταξύ άλλων: «Τίποτε δεν μπορεί να δικαιώσει αυτόν τον τραγικό θάνατο τουλάχιστον όμως υπήρξε παραδειγματική τιμωρία».Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΖΩΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (Νόμος 4039/2012 και 4235/2014)

[dramini]

Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook: