Ζωολογικός κήπος στην Κίνα ταΐζει πύθωνες με πολύ μικρά κουταβάκια

3 Φεβρουαρίου, 2018 4:44 ΜΜ
More videos

Κάποιοι τρομοκρατημένοι επισκέπτες σε έναν ζωολογικό κήπο στην Κίνα ισχυρίστηκαν ότι είδαν να ταΐζουν μικρά κουταβάκι σε τεράστιους πύθωνες.

Μάλιστα, μια αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε έναν μεγάλο χρυσό πύθωνα να καταβροχθίζει ένα μικρό κουταβάκι στο κρατικό πάρκο Χεμπίν στην κεντρική Κίνα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου σταμάτησαν να ταΐζουν τους πύθωνες με μικρά κουτάβια μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν κυκλοφόρησαν τα νέα.

Δείτε το βίντεο

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από έναν αυτόπτη μάρτυρα και δείχνει ένα μικρό κουταβάκι που το έχουν βάλει ακριβώς δίπλα στον χρυσό πύθωνα (αριστερά). Στην συνέχεια, ο πύθωνας φαίνεται να καταβροχθίζει το κουταβάκι (δεξιά).

“Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου. Υποπτεύομαι ότι μπορεί να βρήκαν κάποια παρατημένα κουταβάκια στο πάρκο και αποφάσισαν να τα ταΐσουν στους πύθωνες”, ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας Ζι Γούε.

Σύμφωνα με το Pear Video, ένας εκπρόσωπος του ζωολογικού πάρκου παραδέχτηκε ότι οι ισχυρισμοί είναι πραγματικοί.

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού πάρκου εξήγησε ότι η φροντίδα και η διαχείριση των κλουβιών των φιδιών είχε δοθεί σε μια ιδιωτική εταιρία και η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου δεν ήταν ενήμερη για την κατάσταση.

Ωστόσο, μόλις ενημερώθηκε για την κατάσταση επενέβη και δεν ταΐζουν πια κουτάβια στους πύθωνες.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: