“Βρες Δάσκαλο”: Τρεις νέοι δημιούργησαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα δωρεάν μαθημάτων για όσους αδυνατούν να πληρώσουν δίδακτρα

27 Αυγούστου, 2015 2:16 ΠΜ
More videos

Το “Βρες Δάσκαλο” ξεκινάει τη δράση “Δωρεάν Μαθήματα” για όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, των hobbies.

Γίνε δάσκαλος και ανέβασε τα δικά σου δωρεάν μαθήματα για άτομα που το έχουν ανάγκη. Έστω και η 1 ώρα μάθημα θα βοηθήσει αν το κάνουμε όλοι μας. Η ιδέα τώρα ξεκινάει!

Πώς λειτουργεί για τους μαθητές

Τα δωρεάν μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές που δεν μπορούν, που δεν έχουν (αποδεδειγμένα) την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν αλλά θέλουν να μάθουν. Δεν υπάρχει απολύτως καμία χρέωση για τα δωρεάν μαθήματα ούτε κάποια κράτηση από το βρες δάσκαλο. Αν κάποιος δάσκαλος σας ζητήσει χρήματα για τα δωρεάν μαθήματα παρακαλώ να το αναφέρετε το συντομότερο.

Untitled

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας εγγραφή ως μαθητής (θέλω να μάθω) στο βρες δάσκαλο και σύντομα θα μπορείτε να περιηγηθείτε στα δωρεάν μαθήματα και να επιλέξετε τους δασκάλους σας.

Πώς λειτουργεί για τους δασκάλους

Απευθύνεται σε όλους όσους μπορούν και θέλουν να μοιραστούν κάτι που γνωρίζουν. Σε καθηγητές – δασκάλους – αθλητές – χομπίστες, που έχουν την διάθεση να συμμετάσχουν σε αυτήν την κίνηση αλληλεγγύης από όλους τους τομείς διδασκαλίας (φυσική – μαθηματικά – ξένες γλώσσες, αθλήματα, μαγειρική, κτλ.)

Τα δωρεάν μαθήματα βασίζονται στον εθελοντισμό της κοινότητας του βρες δάσκαλο και μπορεί να γίνει πράξη με την συμμετοχή.

Δωρεάν μαθήματα σημαίνει «ακριβή» αλληλεγγύη

H κρίση γεννά αλληλεγγύη. Ο λόγος για μια σημαντική προσπάθεια  με εθελοντές καθηγητές και πτυχιούχους ή όχι που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα σε όσους το έχουν ανάγκη και αδυνατούν να πληρώσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας στο facebook: