ΒΙΝΤΕΟ. Δείτε το σκυλί που οδηγεί ένα ΜΙΝΙ Countryman!

Ιουλ 22, 2014 12:02 ΜΜ
More videos

Ναι! Αυτό το σκυλί οδηγεί στην πραγματικότητα ένα αυτοκίνητο. Και οι εμπνευστές του βίντεο θέλουν να δείξουν ότι τα εγκαταλελειμμένα και τα ημαίαιμα σκυλιά είναι εξ ίσου έξυπνα με τα καθαρόαιμα.


Το βίντεο μας έρχεται από την μακρινή Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα από τους ανθρώπους που εργάζονται στο εκεί SPCA , τον οργανισμό που προσπαθεί να προστατεύει τα ζώα από την σκληρότητα των ανθρώπων.

Αυτό το σκυλί – Πόρτερ είναι το όνομά του- λοιπόν, οδηγεί πραγματικά ένα αυτοκίνητο. Και ο σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να δείξει στον κόσμο ότι τα εγκαταλελειμμένα σκυλιά είναι εξίσου έξυπνο όσο και τα καθαρόαιμα . Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, μπορεί να είναι ακόμη πιο έξυπνα.
Οι άνθρωποι του SPCA πιστεύουν ότι ο κόσμος που βλέπει ένα ημίαιμο σκυλί να οδηγεί, θα αλλάξει εντελώς τρόπο σκέψης και ενδεχομένως να υϊοθετήσει ένα από τα συμπαθή τετράποδα που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις τους.

Προκειμένου να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, χρειάσθηκαν αρκετές παρεμβάσεις και προσαρμογές στο ΜINI Countryman, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός σκυλιού. Νέο μπουτόν εκκίνησης, νέα πεντάλ γκαζιού και φρένων και φυσικά περιοριστής ταχύτητας.
Βεβαίως, για να τα καταφέρει ο συμπαθής σκυλάκος, χρειάσθηκε την βοήθεια της εκπαιδευτού του, η οποία έτρεχε συνεχώς δίπλα από το αυτοκίνητο και έδινε τις ανάλογες εντολές. Ακόμη κι έτσι όμως, μια χαρά τα πήγε ο σκύλος.

Ακολουθήστε μας στο facebook: