Τρίκαλα: Το ξύλινο ποδήλατο που κάνει πάταγο στην πόλη!

1 Οκτωβρίου, 2014 1:13 ΜΜ
More videos

Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο των social media!

Τρίκαλα: Το ξύλινο ποδήλατο που κάνει πάταγο στην πόλη – Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο των social media! Το μεράκι και η αγάπη για το ξύλο, έκαναν 36χρονο Τρικαλινό το… πρόσωπο της πόλης, κάθε φορά που κυκλοφορεί με το ποδήλατό του.  «Με κοιτάει όλος ο κόσμος και νιώθω ότι οδηγώ …Ferrari», δηλώνει στο trikalanews.gr ο Άγγελος Πατσιατζής.

ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Τρίκαλα: Το ξύλινο ποδήλατο που κάνει πάταγο στην πόλη - Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο των social media!
Ο 36χρονος, γιός ξυλουργού, είναι τα τελευταία 3 χρόνια Καθηγητής Ξυλογλυπτικής στην Σχολή της Καλαμπάκας και κατασκεύασε το πρώτο ξύλινο ποδήλατο που το τελευταίο 10ήμερο άρχισε τα…δρομολόγια στην πόλη των Τρικάλων.

«Έχω έτοιμα τα σχέδια και ξεκίνησα την κατασκευή για ένα γυναικείο και ένα ακόμη ανδρικό σε μια αποκλειστικά δική μου σχεδίαση», αναφέρει ο 36χρονος πατέρας μιας 4χρονης κόρης που προφανώς θα έχει ποδήλατο ξύλινο για τις πρώτες ποδηλατάδες της ζωής της.

Ο καταγόμενος από το Βροντερό Τρικάλων κατασκευαστής του ξύλινου ποδηλάτου, τονίζει πως «το ποδήλατο έχει κατασκευαστεί με ειδικό ξύλο αντοχής Αφρικανικής προέλευσης και …ελαφρύ και συντηρείται μόνο με φυσικά υλικά και προσθέτει «το βλέπω πλέον από τις …αντιδράσεις του κόσμου, ότι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθώ και επαγγελματικά με την κατασκευή ξύλινων ποδηλάτων, αφού πόλεις όπως τα Τρίκαλα, είναι ευνοϊκές για την χρήση ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς».

ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Πηγή: trikalanews.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: