Τρίκαλα: Το λάθος του φαρμακοποιού έβαλε σε περιπέτειες 13χρονο κορίτσι.

8 Σεπτεμβρίου, 2014 4:52 ΜΜ
More videos

Σε μια 3ήμερη περιπέτεια υγείας μπήκε 13χρονη Τρικαλινή, καθώς διαπιστώθηκε εκ των υστέρων ότι της χορηγήθηκε φάρμακο που δεν αναγραφόταν στην Ιατρική συνταγή για την θεραπεία της.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η 13χρονη, αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αυτί της και ο θεράπων γιατρός της συνταγογράφησε την φαρμακευτική αγωγή.

Η 13χρονη όμως μετά την λήψη της φαρμακευτικής αγωγής αντί να ανακουφιστεί από τους πόνους, η κατάσταση επιδεινώθηκε και ο 39χρονος πατέρας της αναζήτησε σε άλλο φαρμακείο σκευάσματα για την συνέχιση της θεραπείας. Εκεί διαπίστωσε ο δεύτερος φαρμακοποιός την λάθος χορήγηση φαρμάκου του συναδέλφου του.

Ο 39χρονος πατέρας επικοινώνησε με τον θεράποντα γιατρό που επιβεβαίωσε ότι άλλα φάρμακα είχε γράψει στην συνταγή και άλλα δόθηκαν από το πρώτο Φαρμακείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της 13χρονης.

«Έδωσε …γενόσημο φάρμακο χωρίς να μας ενημερώσει ως όφειλε αν το αποδεχόμαστε και τόσο ο δεύτερος Φαρμακοποιός όσο και ο Ιατρός μου είπανε ότι μπορώ να κάνω ακόμη και μήνυση στον Φαρμακοποιό», αναφέρει στο trikalanews.gr ο 39χρονος πατέρας …
Πηγή: trikalanews.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: