ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 18χρονος Βρετανός σκοτώθηκε επειδή έκανε το ICE BUCKET CHALLENGE!

Αύγουστος 26, 2014 1:13 ΜΜ
More videos

Μάλλον ήταν δυστυχώς θέμα χρόνου μέχρι να υπάρξει ο πρώτος νεκρός από τη μανία με το Ice Bucket Challenge, την πρόκληση για καλό σκοπό στα πλαίσια της καμπάνιας στήριξης του ιδρύματος για την αντιμετώπιση της ασθένειας ALS.

Το Ice Bucket Challenge έχει λάβει παγκόσμιες διαστάσεις αλλά δυστυχώς πολλοί το κάνουν δίχως γνωρίζουν ή να αναφέρουν για ποιο ακριβώς λόγο το κάνουν, δοκιμάζοντας ορισμένες δικές τους, επικίνδυνες παραλλαγές, κάτι το οποίο στην προκειμένη περίπτωσε απέβη μοιραίο.

ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΣΟΚ: 18χρονος σκοτώθηκε επειδή έκανε το ICE BUCKET CHALLENGE! 2

Ο 18χρονος Κάμερον Λάνκαστερ από τη Βρετανία λοιπόν, αντί να κάνει μια δωρεά στο ίδρυμα και λουστεί με έναν κουβά νερό και παγάκια -όπως είναι κανονικά η πρόκληση-, αποφάσισε να βουτήξει σε μια λίμνη που βρίσκεται σε εγκαταλελειμμένο λατομείο της περιοχής όπου ζει.

Σύμφωνα με την αστυνομία νεαρός επέλεξε να «απαντήσει» στην πρόκληση που του έγινε με μια επικίνδυνη βουτιά από μεγάλο ύψος. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του.

Την εκδοχή αυτή, η οποία ερευνάται, φαίνεται να ενισχύει η μαρτυρία ενός 15χρονου, που ήταν παρών την Κυριακή όταν ο 18χρονος Κάμερον έκανε το μοιραίο άλμα. «Ρώτησα τον γιο μου αν άκουσε κάτι και εκείνος μου είπε ότι ένας νεαρός πήρε μέρος σε Ice Bucket Challenge, πήδηξε στο λατομείο και στη συνέχεια δεν βγήκε στην επιφάνεια» δήλωσε η 41χρονη μητέρα του αυτόπτη μάρτυρα Βίλμα Σάδερλαντ.

Το άψυχο πτώμα του 18χρονου εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος το βράδυ της Κυριακής.

Πηγή: Daily Mail UK

Ακολουθήστε μας στο facebook: