Τους έπρηξαν τα πεθερικά: «πότε θα κάνετε παιδί;» Δείτε όμως τι απάντηση έδωσε αυτό το ζευγάρι…

Αύγουστος 24, 2015 5:45 ΜΜ
More videos

Η λαχτάρα των γονέων όταν τα παιδιά τους παντρευτούν, να δουν εγγονάκια είναι μεγάλη και δεδομένη. Κάποιες φορές όμως η λαχτάρα αυτή ξεπερνά τα όρια και πνίγει στην κυριολεξία το ζευγάρι.

couple-newborn-dog-elisha-minnette-photography-17

Κάπως έτσι ένιωσαν ο Ματ και η Άμπι, ένα νέο ζευγάρι, ερωτευμένο που σχεδόν καθημερινά τα πεθερικά και από τις δυο πλευρές, βομβάρδιζαν με την ίδια στερεότυπη ερώτηση: «Πότε θα κάνετε παιδί;»

koutavos2

Μάταια εξηγούσαν στους γονείς τους ότι το παιδί θα έρθει όταν θα είναι η ώρα του, ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περάσουν λίγα χρόνια και να ζήσουν τον έρωτα τους, ότι εάν μείνει έγκυος η Άμπι καλώς να μείνει, αλλά δεν το επιδιώκουν. Τα πεθερικά εκεί να επιμένουν: «πότε θα κάνετε παιδί;»

couple-newborn-dog-elisha-minnette-photography-12

Τελικά μια φίλη του ζευγαριού, φωτογράφος, η Ελίσα Μινέτ, τους έδωσε την ιδέα. Μια ιδέα γεμάτη από χιούμορ, μια ιδέα αποστομωτική. Ο Ματι και η Άμπι υιοθέτησαν ένα κουταβάκι και άρχισαν να φωτογραφίζονται με αυτό σαν να είναι το νεογέννητο μωρό τους.

couple-newborn-dog-elisha-minnette-photography-18

Μέσα σε καροτσάκι, βόλτα με το κουταβάκι να περπατάει, φασκιωμένο το κουταβάκι σαν μωρό, αγκαλιά με το κουταβάκι κτλ κτλ. Η Ελίσα τους τράβηξε φωτογραφίες τις οποίες και έστειλαν στα πεθερικά τους.

couple-newborn-dog-elisha-minnette-photography-13 couple-newborn-dog-elisha-minnette-photography-10 couple-newborn-dog-elisha-minnette-photography-14 couple-newborn-dog-elisha-minnette-photography-15

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: