Το βίντεο που πρέπει ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ οι ΓΟΝΕΙΣ!!! Η φρίκη που ζει ένα παιδί όταν οι γονείς …

Οκτ 8, 2014 12:42 ΜΜ
More videos

Ένα βίντεο που πρέπει ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!! Η φρίκη που ζει ένα παιδί όταν οι γονείς …

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι μια γροθιά στο στομάχι. Δείχνει τη ζωή ενός μικρού κοριτσιού, που οι γονείς της δέρνονται μπροστά στα μάτια της.

Η ιστορία ξεκινάει σε ένα τυπικό Αμερικάνικο σπίτι όπου ζει η πρωταγωνίστρια, ο μικρούλης αδερφός της και οι γονείς της. Το ζευγάρι δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά μεταξύ του και κάποια στιγμή ύστερα από πολλούς καυγάδες, έρχονται στα χέρια. Ο πατέρας πίνει και κάποια στιγμή από τη μήνη του δεν ξεφεύγει ούτε η μικρούλα, την οποία ξυλοκοπεί άγρια. Οι γείτονες ειδοποιούν τις κοινωνικές υπηρεσίες και από εκεί ξεκινάει η περιπέτεια της μικρής.

kakopoiimenokoritsaki3 Το βίντεο που πρέπει ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ οι ΓΟΝΕΙΣ!!!  Η φρίκη που ζει ένα παιδί όταν οι γονείς …

Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε, όπως δείχνει άλλωστε και το βίντεο, είναι η φρίκη που ζει ένα παιδί κάτω από τέτοιες συνθήκες και πως η ψυχούλα του, τις βιώνει αυτές τις συνθήκες. Δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας το πώς το μικρό κοριτσάκι κλείνεται στον εαυτό του, φοβάται πολύ, αλλά δείχνει ψυχρό και απόμακρο και δεν εμπιστεύεται κανέναν, ακόμη και τους ανθρώπους που θέλουν να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρεται σε κάποιο ξενώνα για κακοποιημένα παιδιά, αλλά με κάθε τρόπο, σαν το αγρίμι θέλει να ξεφύγει. Στη σκέψη της κυριαρχεί ο μικρός της αδερφός που παρέμεινε πίσω. Τα κάνει όλα άνω κάτω. Ώσπου βρίσκεται η ανάδοχη οικογένεια για να πάει να μείνει εκεί.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ευκατάστατη μόνη, γυναίκα που παίρνει το παιδί. Της δίνει απλόχερα καλοσύνη αλλά η μικρή φοβάται. Είναι ένα φοβισμένο παιδάκι που έχει κλειστεί στον εαυτό του. Η συνέχεια είναι συναρπαστική και αξίζει να την δείτε.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: