Το μοντέλο από την Κέρκυρα που μοιάζει με διάσημο σταρ του Χόλιγουντ σαν δυο σταγόνες νερό!

19 Σεπτεμβρίου, 2014 1:29 ΜΜ
More videos

Στην Αμερική τον έψαχναν και τον βρήκαν στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον «Ελληνα Ράιαν Γκόσλινγκ», όπως αποκαλούν άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, τον Κερκυραίο στην καταγωγή Γιώργο Γαστεράτο.

Η ομοιότητα, συγκρίνοντας φωτογραφίες των δύο, είναι τόσο προφανής που αν ζούσε στις ΗΠΑ σίγουρα θα του γινόταν πρόταση να ντουμπλάρει τον διάσημο ηθοποιό. «Η αλήθεια είναι πως μου λένε συχνά ότι του μοιάζω» εξομολογείται ο 27χρονος στην εφημερίδα Espresso για να αποκαλύψει πως στην αρχή δεν είχε ακουστά τον σταρ του Χόλιγουντ. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα το όνομά του, το έβαλα στο Google, για να δω ποιος είναι. Φυσικά, όταν εμφανίστηκαν στην οθόνη του υπολογιστή οι φωτογραφίες του, αντιλήφθηκα ότι τον γνώριζα – φατσικά τουλάχιστον. Είχε τύχει να παρακολουθήσω κάποιες ταινίες του, αλλά δεν είχα συνδέσει στο μυαλό μου ότι μοιάζουμε» εξομολογείται.

Πλέον, το κοινό του έχει διευρυνθεί και ο Γιώργος λαμβάνει συνεχώς μηνύματα για την ομοιότητά του με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. «Μου στέλνουν μηνύματα στο facebook κοπέλες που δεν γνωρίζω και μου το λένε. Το έχω ακούσει από συνεργάτες μου στον χώρο του μόντελινγκ, μέχρι και μέσα στη θάλασσα με πλησίασε κάποια πριν από λίγο καιρό και μου είπε ότι του μοιάζω» δηλώνει στην εφημερίδα ο 27χρονος καλλονός.

Οσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, αυτή την περίοδο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Τουρκία όπου έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από σχεδιαστές της γείτονος και αναμένονται ταξίδια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η ομοιότητα είναι προφανής: Για όσους δεν κατάλαβαν ο Γιώργος Γαστεράτος είναι στα αριστερά

Πηγή φωτό: Espresso, bloublousfashiondiary.blogspot.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: