Το μοιραίο λάθος της 34χρονης ιερόδουλης

10 Αυγούστου, 2014 2:05 ΠΜ
More videos

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η στυγερή δολοφονία της 34χρονης ιερόδουλης από τη Βουλγαρία, τον περασμένο Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Εσπρέσο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος δράστης και το θύμα επιδίδονταν σε άγρια σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στο διαμέρισμα που διατηρούσε η ιερόδουλη στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να υποδέχεται τους πελάτες της.

Κάποια στιγμή, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης δεν άντεξε τον πόνο και της ζήτησε να σταματήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι ο Ουκρανός το εννοούσε και συνέχισε να τον χτυπάει. Ο νεαρός τότε της επιτέθηκε και με οργή την κάρφωσε πολλές φορές στο λαιμό με μαχαίρι.

Η δολοφονία εξιχνιάστηκε οκτώ μήνες μετά, όταν ο 48χρονος Έλληνας φίλος του Ουκρανού, στον οποίο είχε ομολογήσει εξαρχής το έγκλημά του, αποκάλυψε όσα ήξερε στους αστυνομικούς, όταν οι τελευταίοι έφτασαν στην πόρτα του και του έκαναν τις «σωστές» ερωτήσεις.

Σε βάρος του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης με βάση το οποίο συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί και ο 48χρονος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της, με τον οποίο διέμεναν στο διαμέρισμα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: