Τι λέει το αποτύπωμά σας για το ποιος είστε;

20 Φεβρουαρίου, 2016 7:32 ΜΜ
More videos

Υπάρχει μια επιστημονική μελέτη των δακτυλικών αποτυπωμάτων που ονομάζεται δερματογλυφική και βοηθά τους ειδικούς να καταλάβουν πως τα μοτίβα στις άκρες των δακτύλων μας σχετίζονται με την προσωπικότητα και τα πρότυπα συμπεριφοράς.

Παρακάτω θα το δείτε και εσείς με την ελπίδα πως θα ανακαλύψετε κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας.

Θηλιές

thilies

Οι θηλιές είναι το πιο κοινό μοτίβο στους Ευρωπαίους και αντιστοιχεί σε μια ήρεμη και ισορροπημένη προσωπικότητα. Οι άνθρωποι με τέτοια αποτυπώματα είναι συνήθως συμπαθητικοί και βοηθούν τους άλλους ενώ είναι επίσης εύκολο να κάνουν φίλους. Πρόκειται για επιμελείς ανθρώπους που και υπεύθυνους ενώ σπάνια παίρνουν πρωτοβουλίες.

Η κύρια πηγή πληροφοριών και συναισθημάτων είναι η αλληλεπίδραση με τους άλλους. Είναι συναισθηματικά προβλέψιμοι και ανοιχτόκαρδοι με άριστη υγεία αν και μπορεί ως παιδιά να είναι αρκετά ασθενικοί. Ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου με θηλιές ως μοτίβο είναι αισιόδοξοι κατά κανόνα, απεχθάνονται την κοπιαστική εργασία και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για αυτήν. Αν και εσείς έχετε θηλιές στις άκρες των δακτύλων σας, έχετε ισχυρή φαντασία, είστε ονειροπόλοι ή αλλιώς έχετε άστρο.

Καμπύλες

kampiles

Οι άνθρωποι με αυτό το μοτίβο είναι ενεργητικοί και μπορεί κανείς να νιώσει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Μπορείτε να το δείτε στο βάδισμα, τη στάση τους, τα ήθη και τις κινήσεις τους. Μερικές φορές είναι πεισματάρηδες ενώ δεν μπορείτε να τους αλλάξετε γνώμη ή να τους κάνετε να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος. Κάθε απόφαση που παίρνουν είναι οριστικοί για αυτούς. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα προσαρμογής στην αλλαγή περιβάλλοντος και στο να ακούν τις γνώμες των άλλων ανθρώπων. Τραβούν τις εντυπώσεις μέσα από πρακτικές δραστηριότητες αν και τις περισσότερες φορές αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν άλλους ανθρώπους για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου με καμπύλες είναι ευαίσθητος (και αρνητικά και θετικά) στα εξωτερικά ερεθίσματα, εκτιμά την τέχνη και την μουσική ενώ έχει εκφραστική και ίσως καλλιτεχνική γλώσσα του σώματος. Θα πρέπει να είναι απασχολημένοι με κάτι σε δύσκολους καιρούς, είναι εξαιρετικά πιστοί και ποτέ δεν εγκαταλείπουν τους φίλους τους αλλά μην περιμένετε να εκφράσουν την ευγένεια τους.

Δίνες

dines

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το μοτίβο είναι ευέξαπτοι αλλά και πρόθυμοι, διαθέτουν φυσικό ταλέντο, έχουν κατανόηση και είναι έτοιμοι να αναλύσουν τους γύρο τους. Είναι κοινό χαρακτηριστικό να ξεκινούν πολλές δουλειές μαζί ενώ τις σταματούν στη μέση γιατί χάνουν το ενδιαφέρον τους. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως εύφλεκτη και ασταθή προσωπικότητα, είναι απρόβλεπτοι και τείνουν να κρύβουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για τους άλλους ανθρώπους. Έχουν επίσης την τάση να αναζητούν παρηγοριά για αυτό-προβολή. Είναι αρκετά συχνά δυσαρεστημένοι με τον εαυτό τους και αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα. Η πηγή της εμφάνισής τους είναι μέσα τους ενώ οι πληροφορίες λαμβάνονται από γραπτές μαρτυρίες.

Ο τύπος της προσωπικότητάς τους είναι φλεγματικός, ο λόγος τους είναι ανέκφραστος, ήσυχος και λίγο αργός. Αν το πρόσωπο έχει γεννηθεί με δίνες και στους δύο δείκτες του, είναι στοχαστής, αγαπούν τον προγραμματισμό, τις νομικές σπουδές και την έρευνα.

Συνοψίζοντας, οι άνθρωποι με μοτίβα δίνης έχουν ευέξαπτη και σύνθετη προσωπικότητα ενώ δεν γνωρίζουν τι είναι ικανοί να κάνουν.

uglion

Ακολουθήστε μας στο facebook: