Τέτοιους Αστυνομικούς χρειάζεται η χώρα! Δείτε τι έκανε ο άνθρωπος!

1 Σεπτεμβρίου, 2014 9:31 ΜΜ
More videos

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε ολόκληρη την ΕΛΑΣ αλλά ειδικά στον αξιωματικό που έσωσε από βέβαιο θάνατο την κοπέλα του λέει ένας ανώνυμος πολίτης με επιστολή που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος περιγράφει πως η κοπέλα του δέχθηκε επίθεση από τον σωματώδη πρώην σύζυγό της με σκοπό να τη δολοφονήσει και στέκεται στην αυτοθυσία του εκτός υπηρεσίας υπαστυνόμου της ΔΙΑΣ που άκουσε τις εκκλήσεις της κοπέλας για βοήθεια και έσπευσε με αυτοθυσία να την γλιτώσει.

Η επιστολή συνοδεύεται και από μια φωτογραφία της κοπέλας που δείχνει το κόψιμο που πρόλαβε να της προκαλέσει στον λαιμό ο πρώην συζυγός της πριν επέμβει ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ και τη σώσει από του χάρου τα δόντια.

Ολόκληρη η επιστολή:

Παρασκευή 11/07 ώρα 19:50,

ο Υπαστυνόμος Δ. Π. βρισκόταν σε γυμναστήριο στην Καλογρέζα, εκτός υπηρεσίας κάνοντας την καθημερινή γυμναστική του. Η Αννα 24 χρονών, πήγαινε στην δουλειά της να πληρωθεί. Ενώ ήταν στο συγκεκριμένο σημείο έξω από το γυμναστήριο και μιλούσε με την μητέρα της στο τηλέφωνο, ξαφνικά ανακαλύπτει ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της είναι από πίσω της και την παρακολουθούσε με σκοπό να της αφαιρέσει την ζωή με μία φαλτσέτα επειδή δεν ήθελε να είναι μαζι. Αρχισε να φωνάζει βοήθεια, ενώ εκείνος της έχει πιάσει την ζώνη με το ένα χέρι και με το άλλο έχει αρχίσει να της κόβει τον λαιμό με την φαλτσέτα.

Με τις φωνές της Άννας, ο Υπαστυνόμος ΔΠ βγαίνει έξω απο το γυμναστήριο και αρχίζει να παλέυει με τον εν διαστάσει σύζυγο, του πήρε την φαλτσέτα και τον ακινητοποίησε. Υποψην οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε βγεί απο τον Κορυδαλό την προηγούμενη Δευτέρα δικασμένος για ληστεία με 6 χρόνια και 5 μήνες με αναστολή, σωματώδης και πολύ επικίνδυνος. Ο ΔΠ αφού έσωσε την κοπέλα και ακινητοποίησε τον δράστη, φρόντισε ώστε να συλληφθεί και τώρα είναι προφυλακισμένος.

 Η Αννα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και μετα απο 3 ώρες χειρουργείου είναι καλά με μία μικρή προσωρινή αναπηρία στο δεξί χέρι. Ο ΔΠ εκτός υπηρεσίας έκανε μία υπεράνθρωπη κίνηση, δέν ήταν υποχρεωμένος και έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του για το καλό ενός ανθρώπου. Η Άννα ευγνωμονεί την Ελληνική αστυνομία και μακάρι αυτή η πράξη να γίνει γνωστή επειδή αξίζει συγχαρητήρια ο ΔΠ όπως και όλοι οι αστυνομικοί που βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους για το καλό του τόπου μας.

STAR

Ακολουθήστε μας στο facebook: