Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι θα παίξουν όλο μαζί στην νέα θρυλική ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε!

Οκτ 3, 2015 11:02 ΠΜ
More videos

ρόκειται για μία θρυλική συνεργασία: Μάρτιν Σκορσέζε, Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και Αλ Πατσίνο σχεδιάζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το The Irishman, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνει ο Ντε Νίρο.

UNILAD-actorsawardsjoepescilaughingoscarportraits-b857f5557708df7541887126539dd0f7_h3

Ο γνωστός ηθοποιός, στη διάρκεια της προώθησης της ταινίας του The Intern, έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις και δεν διστάζει να απαντήσει για την πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά με τον Πατσίνο, αυτή τη φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκορσέζε.

Το The Irishman βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά πριν από λίγες ημέρες ο Ντε Νίρο είπε στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον, ότι θα γίνει.

Κάτι που επανέλαβε και σε συνέντευξή του στο Digital Spy.

«Θα το κάνουμε. Θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή του χρόνου» είπε στο Digital Spy ο Ντε Νίρο. «Αργά, αργά ξεκινάμε» πρόσθεσε.

UNILAD-Al-Pacino-sits-his-face-l-0098

Βασισμένο στο βιβλίο I Heard You Paint Houses του Τσαρλς Μπραντ, η ταινία έχει ως ήρωα έναν εκτελεστή της μαφίας -τι άλλο;- που ακούει στο όνομα Φρανκ Σίραν, για τον οποίο υπάρχει η φήμη ότι εμπλεκόταν στις δολοφονίες των Τζον Κένεντι και Τζίμι Χόφα.

Μιλώντας στον Τζίμι Φάλον, ο Ντε Νίρο είπε ότι στο πρότζεκτ εμπλέκονται Πατσίνο και Τζόε Πέσι, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και ο Χάρβεϊ Καϊτέλ στην ταινία.

Πηγή: digitalspy

Ακολουθήστε μας στο facebook: