Πως θα έμοιαζαν οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ χωρίς μακιγιάζ;

15 Αυγούστου, 2015 3:04 ΜΜ
More videos

Οι Πριγκίπισσες της Disney είναι λατρεμένες φανταστικές ηρωίδες οι οποίες περιλαμβάνονται στο σύνολο των χαρακτήρων της Disney.

Παρόλα αυτά, συνήθως μόνο μία πριγκίπισσα έχει εμφανιστεί σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Οι έξι βασικές είναι : η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αυγή, η Άριελ, η Μπελ (Η Πεντάμορφη που εμφανίστηκε στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων Η Πεντάμορφη και το τέρας το 1991) και η Γιασμίν από τον Αλαντίν και όλες έχουν βασιλικό τίτλο από τον γάμο τους ή την γέννηση τους.

Πρόσφατα, η Μουλάν και η Ποκαχόντας έχουν προστεθεί ως πριγκίπισσες χωρίς να έχουν το χαρακτήρα αληθινής πριγκίπισσας (Η Ποκαχόντας παρόλα αυτά αναφέρεται ως πριγκίπισσα στο Ποκαχόντας 2 και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πριγκίπισσα επειδή είναι κόρη φύλαρχου).

Επίσης η Disney στις αρχές του 2010 έβγαλε μια ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος όπου ηρωίδα είναι η Πριγκίπισσα Τιάνα, η πρώτη μαύρη πριγκίπισσα που προστέθηκε στις υπόλοιπες πριγκίπισσες.

Στις αρχές του 2012 η πριγκίπισσα Ραπουνζέλ από την ταινία Μαλλιά Κουβάρια στέφθηκε σαν την 10η πριγκίπισσα της Disney. Το 2013 συμπλήρωσε το franchise και η πριγκίπισσα Μέριντα, από την ταινία Brave.

Σε όλες όμως τις Πριγκίπισσες οι δημιουργοί τους έχουν προσθέσει χαρακτηριστικά μακιγιάζ όπως make-up, βλεφαρίδες κτλ.

Ας δούμε όμως που θα έμοιαζαν οι πριγκίπισσες εάν ήταν απολύτως φυσικές!

Ποκαχόντας

Με μακιγιάζΧωρίς μακιγιάζ
Άριελ

Με μακιγιάζ

 Χωρίς μακιγιάζ

Μουλάν

Με μακιγιάζ

Χωρίς μακιγιάζ

Έλσα

Με μακιγιάζ

Χωρίς μακιγιάζ

 Τιάνα

Με μακιγιάζ

Χωρίς μακιγιάζ

 Μπελ

Με μακιγιάζ

Χωρίς μακιγιάζ

Τζασμίν

Με μακιγιάζ

Χωρίς μακιγιάζ

Χιονάτη

Χωρίς μακιγιάζ

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;

Πηγές: Walt Disney Studios/Loryn Brantz/BuzzFeed

Ακολουθήστε μας στο facebook: