Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
celebritiesΠριν κόψει τη μύτη, αλλάξει δόντια & κάνει πλαστικές: Οι παλιές φωτο...

Πριν κόψει τη μύτη, αλλάξει δόντια & κάνει πλαστικές: Οι παλιές φωτο που η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλει να κάψει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο γνωστές και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, η εξωτερική της εμφάνιση έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές μέσα στα χρόνια, με αρκετές παρεμβάσεις που την οδήγησαν στο τέλειο πρόσωπο και σώμα που γνωρίζουμε σήμερα.

Πριν ανακαλυφθεί από τους τηλεοπτικούς παραγωγούς και τα lifestyle περιοδικά που λατρεύουν το ρετούς, η Σταματίνα ήταν αγνώριστη. Πολλά χρόνια πριν την ένταξή της στην ελληνική σοουμπίζ, η Σταματίνα ήταν ένα ανέμελο κορίτσι που ξεκίνησε ως ρεπόρτερ και μπορούσες να τη συναντήσεις στα lifestyle κλαμπ της εποχής.

Κατά τη δεκαετία του ’90, πριν ακόμα κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε για το περιοδικό “01”. Στις φωτογραφίες από αυτή την περίοδο, βλέπουμε μια διαφορετική Σταματίνα, με φυσική εμφάνιση και αθώα έκφραση.

Με την πάροδο του χρόνου και την άνοδο της καριέρας της, η Σταματίνα αποφάσισε να υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση. Οι αλλαγές αυτές την έκαναν να ξεχωρίζει στην τηλεοπτική οθόνη και την κατέστησαν πρότυπο ομορφιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

7 ellinides celebrities prin kai meta tin plastiki mytis stamatina tsimtsili 1

stigmiotypo othonis 2024 06 17 14.06.41 1
Screenshot

download


Τα πιο σημαντικά