Πως να απαλλαγείτε φυσικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του άνω χείλους

19 Μαρτίου, 201611:15 ΜΜ
More videos

Οι τρίχες στο πρόσωπο μιας γυναίκας, ειδικά στο άνω χείλος, είναι εντελώς ανεπιθύμητες. Έχετε δοκιμάσει όλα τα είδη των χημικών και επώδυνων διαδικασιών για να διώξετε το μουστάκι χωρίς όμως κανένα θαύμα.

Ως εκ τούτου, οι φυσικές θεραπείες φαίνεται να έχουν περισσότερο νόημα εδώ, καθώς βοηθούν να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα χωρίς επιπτώσεις, πόνο και ενοχλήσεις. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα…

Σκόνη κουρκουμά

Αναμίξτε σκόνη κουρκουμά σε λίγο νερό ή γάλα και εφαρμόστε την πάστα στο πάνω μέρος στα χείλη σας. Περιμένετε να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Με αυτόν τον τρόπο μακροπρόθεσμα θα αποκτήσετε ένα πανέμορφο καθαρό χαμόγελο με φυσικό τρόπο.

Λεμόνι με ζάχαρη

Πάρτε ένα μπρίκι, ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη και χυμό λεμονιού, και περιμένετε να ζεσταθεί μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε το στο άνω χείλος σας. Πάρτε ένα βαμβακερό πανί και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις.

Αυγά

Αναμείξτε ένα ασπράδι αυγού με αλεύρι και ένα κουτάλι της σούπας ζάχαρη. Ανακατέψτε καλά έτσι ώστε να σχηματιστεί κρέμα. Τώρα εφαρμόστε την πάστα στο άνω χείλος σας και αφήστε τη να στεγνώσει. Ξεφλουδίστε την ξεραμένη κρέμα με μια απότομη ανοδική κίνηση, κατά τον ίδιο τρόπο με τη μέθοδο αποτρίχωσης με κερί.

Οι φυσικές θεραπείες αποτρίχωσης για το άνω χείλος είναι αποτελεσματικότερες από ό,τι οι άλλες μέθοδοι. Είναι λιγότερο επώδυνες και δεν φορτώνονται με χημικές ουσίες όπως συμβαίνει συνήθως με τα χημικά προϊόντα αποτρίχωσης.

Πηγή: flowmagazine

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News