Πως οι λάμπες από αλάτι Ιμαλαΐων βοηθούν ανθρώπους να αντιμετωπίσουν το άγχος.

17 Αυγούστου, 2016 2:21 ΠΜ
More videos

Στον κόσμο μας σήμερα φαίνεται ότι υπάρχει τόσο άγχος και στρες. Έχουμε μιλήσει για πολλές φυσικές θεραπείες για το άγχος, αλλά θα θέλαμε να αναφέρουμε την λάμπα από το αλάτι Ιμαλαΐων ως μια λύση για το άγχος σήμερα.

Η ασύρματη τεχνολογία εκπέμπει θετικά ιόντα στο περιβάλλον τα οποία μας κάνουν να μην έχουμε ισορροπημένα τα συστήματά μας και να αυξάνουν το στρες και το άγχος. Τα αρνητικά ιόντα που βρίσκονται στη φύση μας βοηθούν να ελέγχουμε το άγχος και το στρες, γεγονός που εξηγεί γιατί πολλοί από εμάς αισθανόμαστε  πιο ζωντανοί και σε εγρήγορση όταν είμαστε έξω.

Σύμφωνα με το WebMD, ‘τα αρνητικά ιόντα αυξάνουν τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα την υψηλότερη εγρήγορση, την μειωμένη υπνηλία, και την πιο πνευματική ενέργεια.’

Επίσης, τα αρνητικά ιόντα μπορεί να βοηθήσουν  στην προστασία μας από τα βακτήρια και τα μικρόβια στον αέρα, ουσιαστικά καθαρίζουν τον αέρα και απομακρύνουν τα επιβλαβή ερεθιστικά. Οι λάμπες από αλάτι Ιμαλαΐων μπορεί να κάνουν θαύματα για μια πολλές παθήσεις, αλλά θα μιλήσουμε για το πώς μπορούν να βοηθήσουν στο άγχος πιο κάτω.

Να πως η λάμπα από αλάτι Ιμαλαΐων βοηθά τους ανθρώπους με άγχος:

Οι λάμπες από αλάτι Ιμαλαΐων απελευθερώνουν αρνητικά ιόντα στον αέρα, που μειώνουν το άγχος και δημιουργούν  ένα χαλαρωτικό, ήσυχο περιβάλλον για ύπνο. Επειδή το αλάτι Ιμαλαΐων εμφανίζεται φυσικά στη Γη, εκπέμπει αυτόματα αρνητικά ιόντα, όπως ακριβώς μπορείτε να βρείτε σε καταρράκτες, ωκεανούς και άλλα φυσικά μέρη του πλανήτη μας.

Οι λάμπες από αλάτι Ιμαλαΐων είναι απλά ένα μεγάλο κομμάτι καθαρού αλατιού Ιμαλαΐων σκαλισμένο σε λάμπα με μια μικρή λάμπα στο εσωτερικό. Υπάρχουν σε μια ποικιλία μεγεθών και μπορείτε να τις τοποθετήσετε στο σπίτι σας σε όποιο δωμάτιο επιθυμείτε. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον τις βάζετε στα υπνοδωμάτια γιατί θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού περιβάλλοντος για ύπνο.

Το ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση ενώ περιέχει 84 ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την υγεία σας. Επίσης, το αλάτι Ιμαλαΐων ρυθμίζει την περιεκτικότητα σε νερό στο σώμα σας, προωθεί ένα υγιές pH, ρυθμίζει τον ύπνο, βοηθά να κρατάτε τα οστά σας δυνατά  και πολλά άλλα.’Έτσι, δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το ότι και οι λάμπες από το αλάτι αυτό έχουν πολλά οφέλη για την υγεία.  

Στο σημερινό κόσμο μας,  το ‘ηλεκτρονικό νέφος’ από όλα τα ραδιενεργά κύματα από την τεχνολογία γύρω μας, τα κινητά, φορητούς υπολογιστές, routers, τηλεοράσεις και άλλα ηλεκτρονικά που βρίσκονται στα δωμάτιά μας,  εκπέμπουν αυτά τα επιβλαβή κύματα που ανά πάσα στιγμή τα έχουμε επάνω μας και μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο, να προκαλέσουν προβλήματα ψυχικής υγείας και ακόμη και καρκίνο, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συνεπώς,  είναι ζωτικής σημασίας να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξουδετερώσουμε αυτά τα επιβλαβή θετικά ιόντα, φέρνοντας όσο το δυνατόν περισσότερη φύση στα σπίτια μας. Εκτός από τις λάμπες αλατιού Ιμαλαΐων, μπορείτε να αγοράσετε μικρά φυτά για να τα τοποθετήσετε γύρω από το δωμάτιό σας που θα αυξήσουν τα επίπεδα οξυγόνου και τα αρνητικά ιόντα.

Όσο μεγαλύτερη λάμπα αγοράσετε, τόσο περισσότερα αρνητικά ιόντα  θα κυκλοφορήσουν μέσα στο δωμάτιο, γι ‘αυτό κρατήστε το αυτό κατά νου όταν αγοράσετε την λάμπα σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: