Πώς είναι σήμερα η «Βάνα Δάγκα»; 20 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής σειράς «Οι μεν και οι δεν»;

24 Δεκεμβρίου, 2014 4:13 ΜΜ
More videos

Η «Βάνα Δάγκα» είναι ένας από τους θρυλικότερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση. Ρόλος πρωταγωνιστικός στη σειρά «Οι μεν και οι δεν», που έσπασε ταμεία όταν παιζόταν, ρόλος που όσοι είχαν παρακολουθήσει το σίριαλ όταν παιζόταν τον θυμούνται ακόμη και όσοι όχι, σίγουρα έχουν ακούσει άλλους να μιλούν για αυτόν.

Η Αννα Κουρή ενσάρκωσε με εξαιρετική επιτυχία την πλούσια σύζυγο του μεγαλοδικηγόρου Διονύση Δάγκα. Λίγο η αφέλειά της, λίγο η σπατάλη της που την έφερνε σε διαρκή σύγκρουση με τον τσιγκούνη σύζυγό της, λίγο οι καβγάδες με τους γείτονες Τίμο και Νανά Σταμάτη, λίγο η τσιριχτή φωνή της και φυσικά το Τερεζουλίνι, το σκυλάκι που δεν άφηνε δευτερόλεπτο από την αγκαλιά της, έκαναν τον συγκεκριμένο ρόλο πραγματικά αξέχαστο.

Η ηθοποιός, σήμερα, στα 48 της χρόνια, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που την καθιέρωσε, απέχει από την τηλεόραση, αλλά συνεχίζει να εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο και φυσικά να πηγαίνει στις παραστάσεις συναδέλφων της, απ’ όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες:

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: