Πυθαγόρειο Θεώρημα: Διαγωνισμός αρθρογραφίας!

Δεκέμβριος 27, 2014 5:45 ΜΜ
More videos

Διαγωνισμός αρθρογραφίας! 

Για δεύτερη φορά το Πυθαγόρειο Θεώρημα διοργανώνει έναν διαγωνισμό αρθρογραφίας. Πέρυσι το άρθρο με την μεγαλύτερη βαθμολογία κατάφερε να “ταξιδέψει” σε αρκετές ηλεκτρονικές σελίδες και να διαβαστεί από πολλούς αναγνώστες αλλά και να βρίσκεται ακόμη και σήμερα αναρτημένο στη σελίδα μας. 

Στόχος μας λοιπόν είναι μία “συνένωση ιδεών”, πολλά κείμενα που θα δώσουν νόημα σε όποιον τα διαβάσει αλλά και πολλοί αναγνώστες που ,μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είχαν σκεφτεί πως θα μπορούσαν να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και τελικά μέσω του διαγωνισμού μας ίσως το καταφέρουν. Ο διαγωνισμός μας θα παραταθεί άλλες 5 ημέρες, ύστερα από δική σας επιθυμία. Οπότε θα διαρκέσει από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου. 

1) Μπορείτε να γράψετε για όποιο θέμα σας απασχολεί και σας εκφράζει.

2) Δεν υπάρχει περιορισμός λέξεων

 

3) Το άρθρο που θα μας στείλετε δεν θα πρέπει να έχει δημοσιευτεί , έντυπα ή ηλεκτρονικά.

4) Μπορείτε να μας στείλετε το κείμενο σας επώνυμα ή ανώνυμα είτε στο inbox της σελίδας μας στο facebook ( Πυθαγόρειο Θεώρημα) είτε στο [email protected]

5) Σε κάθε άρθρο που θα μας στέλνετε θα πρέπει να μας έχετε υπογραμμίσει μία παράγραφο που θα την αναρτήσουμε (ανώνυμα) πριν λήξει ο διαγωνισμός, μαζί με τον τίτλο του άρθρου. Γιατί αυτό;

Γιατί αυτή τη φορά, το άρθρο που θα κριθεί το καλύτερο δεν θα εξαρτάται μόνο από τους υπεύθυνους της σελίδας που θα το βαθμολογήσουν. Οι βαθμολογίες των υπευθύνων θα αποτελέσουν το 50% του τελικού αποτελέσματος.

Το άλλο 50% θα το καθορίσουν οι αναγνώστες της σελίδας μας. Θα αναρτήσουμε δηλαδή τις παραγράφους, που οι αρθρογράφοι τους θεωρούν ότι είναι οι αντιπροσωπευτικότερες των άρθρων τους. Έτσι οι αναγνώστες της σελίδας μας θα διαβάζουν μόνο την μία παράγραφο του κάθε άρθρου και θα ψηφίζουν μπαίνοντας σε ένα link που θα σας αναρτήσουμε, αυτές οι ψήφοι θα αποτελέσουν το άλλο 50% της τελικής βαθμολογίας.

Στόχος μας να προωθηθούν νέα άτομα με φρέσκιες απόψεις που ίσως δεν θα είχαν τη δυνατότητα μόνοι τους να βρουν το κίνητρο να γράψουν ή να δημοσιεύσουν τις σκέψεις τους σε αυτές τις σελίδες( ανώνυμα ή επώνυμα).

 

 

Ποιο θα είναι λοιπόν το καλύτερο άρθρο; Εκείνο που θα “ταξιδέψει” μετά τις 30 Δεκεμβρίου στο διαδίκτυο; Και ποια θα είναι τα υπόλοιπα 4 καλύτερα που θα δημοσιευτούν στη σελίδα μας; Θα το μάθουμε σύντομα.. μέχρι τότε έμπνευση και διάθεση χρειάζονται, τα ερεθίσματα τα έχετε, βρίσκονται γύρω σας.

Με εκτίμηση η σελίδα “Πυθαγόρειο Θεώρημα”.

Πληροφορίες στη σελίδα στο facebook.

Ακολουθήστε μας στο facebook: