Πίστευαν πως ο σκύλος τους ήταν νεκρός, όμως η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική

21 Αυγούστου, 2015 6:51 ΜΜ
More videos

Το 2012, ο στρατιώτης Ben Harworth μετακόμισε με την οικογένεια του από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα, για μια νέα αποστολή. Ο Zeus, o σκύλος της οικογένειας έμεινε πίσω και τον πήρε ένας φίλος. Λίγους μήνες αργότερα, η οικογένεια έλαβε ένα τρομερό τηλεφώνημα… Ο Zeus πέθανε!

Η οικογένεια Harworth καταρρακώθηκε και τους ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς τον αγαπημένο τους Zeus. Μεταφέρθηκαν στην Ουάσινγκτον και εκεί η ιστορία πήρε μια εκπληκτική τροπή….

Τον προηγούμενο μήνα, μια γυναίκα στη Βόρεια Καρολίνα, η Laura, πρόσεξε ένα μεγαλόσωμο σκυλί να περιφέρεται στη γειτονιά της.

Φαινόταν εξαντλημένο και άρρωστο, όμως όταν η Laura άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της, το γλυκό σκυλί πήδηξε αμέσως μέσα. Το πήγε στον κτηνίατρο και όταν ο γιατρός σκάναρε το μικροτσίπ του ανακάλυψαν την αλήθεια. Ναι, ήταν ο Zeus!

Τα στοιχεία επικοινωνίας για τον Zeus δόθηκαν στη Laura, η οποία κάλεσε αμέσως τους Harworth.

«Βρήκαμε τον σκύλο σας τον Zeus,» τους είπε η Laura στο τηλέφωνο.

«Ο σκύλος μας έχει πεθάνει,» της απάντησαν.

Όσο όμως η άγνωστη γυναίκα στο τηλέφωνο τους μιλούσε και μετά από μια βιντεοκλήση, ο Ben και η οικογένεια του συνειδητοποίησαν πως ο Zeus ήταν όντως ζωντανός.

Παρόλο που δεν ήταν ξεκάθαρο που βρισκόταν ο Zeus τα τρία τελευταία χρόνια και γιατί του είπαν πως ήταν νεκρός, ο Ben ήξερε πως ο αγαπημένος του σκύλος θα επέστρεφε σπίτι  και αυτό ήταν που είχε σημασία εκείνη τη στιγμή!

Και ενώ η Laura είχε προγραμματίσει να βάλει το Zeus σε ένα αεροπλάνο για να πάει πίσω στην οικογένεια του, ο σκύλος διαγνώστηκε με παράσιτα, τα οποία καθιστούσαν επικίνδυνη την πτήση από τη Βόρεια Καρολίνα στην Ουάσινγκτον, για αυτόν.

Και τότε συνέβη ένα ακόμη απροσδόκητο γεγονός, ο διευθυντής πρακτικής άσκησης του νοσοκομείου Banfield άκουσε την απίστευτη ιστορία του Zeus και προσφέρθηκε να οδηγήσει 3000 μίλια ώστε να πάει τον σκύλο στο σπίτι του!

Έτσι με την βοήθεια αυτών των ανθρώπων, ο Zeus βρέθηκε ξανά στην αγκαλιά της οικογένειας του και η στιγμή της επανένωσής τους είναι πολύ συγκινητική. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε την στους φίλους σας!

Ακολουθήστε μας στο facebook: