Πυροσβέστες ποζάρουν γuμνοί με σκυλάκια για φιλανθρωπικό σκοπό και βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο.

Απρίλιος 22, 2016 12:06 ΠΜ
More videos

Νιώθετε ότι χρειάζεστε μια προστασία, νιώθετε εκτεθειμένη;  Αυτή η Oμάδα Αυστραλών Πυροσβεστών μόλις κυκλοφόρησαν ένα δείγμα από τις φωτογραφίες που θα περιέχει το ημερολόγιο τους για το 2017.

Αν αρχίσετε να βλέπετε τις εικόνες, υπάρχει μια πιθανότητα να αισθανθείτε ζέστη, πολλή ζέστη, αλλά και φυσικά μια μεγάλη δόση ασφάλειας.

Η έκδοση του συγκεκριμένου ημερολογίου γίνεται από το 1993 για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το ημερολόγιο του 2017 θα επιδιώξει να μαζέψει πόρους για το παιδικό νοσοκομείο Westmead και τον οργανισμό Children`s Hospital.

hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-1 hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-3 hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-4 hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-5 hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-6 hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-10 hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-11 hot-firefighters-with-puppies-calendar-charity-australia-13

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους FacebookInstagramSafe Haven Animal RescueChildren’s Hospital FoundationWestmead Children’s Hospital.

Ακολουθήστε μας στο facebook: