Ποιος είναι ο Γάλλος δημοσιογράφος που παντρεύτηκε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και της έκανε παιδί

Δεκέμβριος 6, 2014 12:52 ΠΜ
More videos

Ποτέ δεν έχει μιλήσει ο Ρομάν Ντοριάκ για το πώς νιώθει που έχει δίπλα του την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ.

Κανείς δεν είχε ακούσει για τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ ως τη στιγμή που τον παρουσίασε η ντίβα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας πριν από έναν χρόνο. Ηταν εντελώς άγνωστος στους κοσμικούς κύκλους και βρέθηκε ξαφνικά σε έναν κυκλώνα δημοσιότητας. Στη Βενετία η Σκάρλετ εμφανίστηκε με ένα τεράστιο διαμάντι αρραβώνων και προκάλεσε έκπληξη. Πώς τον επέλεξε;

Ο Ρομάν Ντοριάκ γεννήθηκε το 1982 και υπήρξε αρχισυντάκτης του περιοδικού Clark Maga­zine, το οποίο ασχολιόταν με πολιτικές αστικής διάπλασης και έκλεισε το 2011. Ο Ντοριάκ ασχολήθηκε από τότε με μια δική του εταιρεία «δημιουργίας», χωρίς ποτέ να εξηγηθεί τι δημιουργεί. Το ζευγάρι συναντήθηκε στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2013, χάρη σε έναν διάσημο τατουέρ, τον Fuzi UVPTK, φίλο του Ντοριάκ, στον οποίο η Σκάρλετ έκανε τατουάζ ένα πέταλο αλόγου στο πλευρό της.

Από τότε το ζευγάρι έγινε αχώριστο και ακριβώς έναν χρόνο αργότερα η Σκάρλετ Γιόχανσον έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Πριν από μερικές εβδομάδες εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκαν κρυφά την 1η Οκτωβρίου στη δυτική Μοντάνα, στις ΗΠΑ.

iefimerida

Ακολουθήστε μας στο facebook: