Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς στην… ΑΠΙΣΤΙΑ; – Έτσι για να ξέρεις…

19 Αυγούστου, 2014 11:14 ΜΜ
More videos

Την έχεις διαπράξει (σύμφωνα με τα στατιστικά είσαι 1/3 ελληνίδες που απατούν τον καλό τους) και πιθανότατα όσο κι αν καυχιέσαι ότι οι πρώην σου ήταν πιστοί σου έχουν φορέσει τα κερατάκια του ελαφιού (όχι αυτό με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια) τουλάχιστον μία φορά (πάλι με βάση τα στατιστικά αφού 1/3 έλληνες επίσης είναι μοίχοι).

Αν η λέξη μοιχεία δεν σου λέει και πολλά πριν από μερικές δεκαετίες στην χώρα μας αυτή η κατηγορία θα σε οδηγούσε κατευθείαν στο τμήμα (στην καλύτερη φορώντας μόνο το σεντόνι). Από τότε όμως η απιστία άλλαξε -όχι έννοια- αλλά πως την αντιμετωπίζουμε.

Μπορεί οι γιαγιάδες μας να έψαχναν τα σακάκια του παππού μήπως χάλασε όλα του τα λεφτά στην επίσκεψή του στην πρωτεύουσα, μπορεί η μαμά σου να κοίταγε αν ο μπαμπάς φορούσε κολόνια στα meetings με τους Ιάπωνες εμείς η επόμενη υπερήφανη γενιά βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους (ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε)…

Στην νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων η αποδοχή της υπερσεξουαλικότητας και της πολυγαμίας -και- των δύο φίλων βρίσκει όλο και πιο πολλούς οπαδούς. Οι άντρες ήξεραν πάντα την πολυγαμική φύση τους αλλά εμείς μέχρι και πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσαμε να την κατανοήσουμε.

Τώρα όμως που σκαρφαλώνουμε με άνεση στις διευθυντικές καρέκλες και παίρνουμε αμάξια με τα ίδια άλογα με εκείνους, σκεφτήκαμε ότι μάλλον και οι ορμόνες είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα. Άρα αφού μάθαμε να απατάμε την εκλογικεύσαμε και δεν μας πέφτει και τόσο βαριά.

Η νέα λογική λοιπόν λέει ότι είναι σημείο των καιρών, είναι στα πλαίσια του υπερκαταναλωτισμού και της ποικιλίας που επιβάλλει η νέα εποχή. Σε καμία περίπτωση δεν την συνιστούμε, δεν την δικαιολογούμε απλά θέλουμε να σου πούμε να αφήσεις από τα χέρια σου το κινητό του μόλις εκείνος μπει στο μπάνιο.

Σταμάτα να μπαίνεις στο email του ή στο facebook για να δεις αν στη λίστα με τα contacts του προστέθηκε καμιά ψηλή, ξανθιά, ωραιότερη (πάντα έτσι την φαντάζεσαι, ξέρουμε) από σένα. Οι περισσότερες γυναίκες ακόμα κι αν πρόκειται για τάση, σταμάτησαν να παριστάνουν τον Ηρακλη Πουαρό για να έρθουν κοντά στο πιο απλό μότο που υπάρχει.

Αν θέλει να στην κάνει θα στην κάνει όσο και αν ο αστυνόμος σαίνης που κρύβεις μέσα σου κάνει καλά την δουλειά του.

Δεν χρειάζεται να γίνεις μοίχος για να αποδεχτείς την μοιχεία ή να τιμωρείς όποιον την διέπραξε το μόνο που χρειάζεται είναι να καταφέρεις να φτιάξεις μια σχέση που να βασίζεται στην ειλικρίνεια.

Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμη για οποιοδήποτε μαντάτο.

ΠΗΓΗ: QUEEN.GR

Ακολουθήστε μας στο facebook: