Πήγε να ταΐσει 2 αδέσποτα αλλά πρέπει να δείτε τι έγινε με το αριστερό!

21 Απριλίου, 2015 7:27 ΜΜ
More videos

Η ιδέα των 600 εκατομμυρίων πεινασμένων αδέσποτων σκυλιών σε ολόκληρο τον κόσμο οδήγησε τον Alex Pachelo να ιδρύσει έναν διαφορετικό οργανισμό διάσωσης αβοήθητων ζώων, που στοχεύει στην ανώδυνη στείρωση με σκοπό την μείωση των αδέσποτων.

Σε μια αποστολή στο Houston, με σκοπό να βοηθήσει, ένα μικρό αδέσποτο εμφανίστηκε μπροστά του και του άλλαξε τη ζωή.

Η δουλεία που κάνει ο Alex και η ομάδα του ίσως να μην είναι αυτό που περιμένετε από μια ομάδα διάσωσης ζώων. Καθώς δεν υπάρχουν αρκετά καταφύγια ζώων για να φιλοξενήσουν όλα τα αδέσποτα, πιστεύουν πως η κίνηση αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη λύση, που μπορεί να βοηθήσει όλο και περισσότερα αδέσποτα από το να πεθάνουν πεινασμένα στους δρόμους.

Παρόλο που δεν ήταν μέρος της δουλείας του ο Alex δεν μπόρεσε να αφήσει το μικρό σκυλάκι πίσω.  Το πήρε μαζί του, το ονόμασε Mr. Cookie και του έδωσε την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Το όνομά του το πήρε από τα μπισκότα που δίνουν στα θηλυκά σκυλιά και τα οποία προκαλούν την στείρωση. Έτσι τα ζώα δεν υποβάλλονται σε κάποια χειρουργική επέμβαση  που θα τα ταλαιπωρούσε.

Αν η ομάδα του Alex καταφέρει να μειώσει τα αδέσποτα στους δρόμους και στα καταφύγια τότε όλο και περισσότερα ζωάκια θα μπορέσουν να έχουν την τύχη του Mr. Cookie.

*Να τονίσουμε πως εμείς δημοσιεύουμε το άρθρο και δεν υιοθετούμε καμιά άποψη.

Μην ξεχνάτε να κοινοποιείτε ότι σας αρέσει!

Ακολουθήστε μας στο facebook: