Ποιες είναι οι τιμές που θα πωλούνται στην ελληνική αγορά τα νέα iPhones;

11 Σεπτεμβρίου, 2014 12:21 ΠΜ
More videos

Πολύ σύντομα στη χώρα μας – Πιθανότατα το iPhone 6 θα είναι από 80 έως 100 ευρώ ακριβότερο από το iPhone 5S – Αντίστοιχα, το iPhone 6 Plus θα είναι 150 έως 200 ευρώ ακριβότερο

Cosmote και Vodafone έκαναν γνωστό ότι πολύ σύντομα αναμένεται η διάθεση του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αναφέρονται σε συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως και για την τιμή διάθεσης των δύο συσκευών στις διάφορες εκδόσεις.

Πάντως, οι τιμές αναμένεται να είναι υψηλότερες από αυτές του 5S. Πιθανότατα το iPhone 6 θα είναι από 80 έως 100 ευρώ ακριβότερο από το iPhone 5S. Αντίστοιχα, το iPhone 6 Plus θα είναι 150 έως 200 ευρώ ακριβότερο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η διάθεση των νέων iPhones αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, καθώς η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο αμέσως επόμενο κύμα χωρών που θα ακολουθήσουν μετά το αρχικό λανσάρισμα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωση της Cosmote γίνεται αναφορά στη σημασία που έχει το iPhone στην αγορά των smartphones συνολικά. Ειδικότερα, αναφέρεται ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 οι πωλήσεις των iPhone πλησίασαν το 50% των συνολικών πωλήσεων smartphones στην κατηγορία τιμής τους, καθώς και το 10% του συνόλου των πωλήσεων smartphones ανεξαρτήτου τιμής».

Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση της Vodafone αναφέρει ότι πολύ σύντομα θα ανοίξει η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση των συσκευών στο site της εταιρείας, ενώ ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι δυνατή η αγορά των πρώτων αξεσουάρ για τα δύο τηλέφωνα.

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: