Πέθανε ο ψηλότερος άντρας του κόσμου.

26 Αυγούστου, 2014 8:06 ΜΜ
More videos

Ήταν πολύ ντροπαλός για να μετρηθεί για το βιβλίο Γκίνες.

 Ο Leonid Stadnyk, ένας αγρότης από ένα ουκρανικό χωριό, πιστεύεται ότι ξεπερνούσε κατά 21 πόντους τον πανύψηλο ποδοσφαιριστή Peter Crouch, ο οποίος έχει ύψος δύο μέτρα και τρία εκατοστά.

Ο πανύψηλος άντρας πέθανε χτες σε ηλικία 44 ετών έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια πολλών προβλημάτων που είχε με την υγεία του.

Ο ίδιος έλεγε για το ύψος του : «Για μένα είναι κατάρα να είσαι ψηλός. Είναι μία τιμωρία από το Θεό και δεν ξέρω τι αμαρτία διέπραξα για να τιμωρηθώ έτσι. Δεν θέλω και δεν έχω την ανάγκη να γίνω γνωστός από το βιβλίο Γκίνες»

Επίσης, φοβόταν τη δέσμευση με τις γυναίκες. «Δε θέλω να προκαλέσω προβλήματα στη γυναίκα μου. Δεν θα ήταν δίκαιο για εκείνη» είχε δηλώσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία 12 ετών εμφάνισε έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο που που του «τόνωσε» την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης.

Ο ίδιος είχε σπουδάσει κτηνιατρική και την αγαπούσε πολύ αλλά δεν μπόρεσε να την ασκήσει αφού δεν μπορούσε να βρει παπούτσια να του κάνουν με αποτέλεσμα να παθαίνει κρυοπαγήματα…

Σε ένα ταξίδι που έκανε στη Γερμανία, είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να βρει κρεβάτι να κοιμηθεί και έτσι ξάπλωσε σε ένα.. τραπέζι μπιλιάρδου.

Δείτε τις εικόνες.

Πέθανε ο ψηλότερος άντρας του κόσμου. 3 Πέθανε ο ψηλότερος άντρας του κόσμου. 2 Πέθανε ο ψηλότερος άντρας του κόσμου. 1

Ακολουθήστε μας στο facebook: