Πέθανε η Σαρδέλα, η αγαπημένη σκυλίτσα των “Ραδίο Αρβύλα”

20 Αυγούστου, 2015 6:46 ΜΜ
More videos

Η αγαπημένη Σαρδέλα που ήταν σε κάθε εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» και αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό πέθανε στις 5 Ιουνίου. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει γνωστή την είδηση του θανάτου μέχρι σήμερα για δικούς του λόγους.

IMG_0170

«Η Σαρδέλα λοιπόν πέθανε στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουνίου, 14μιση ετών. Η υγεία της είχε επιδεινωθεί πολύ, απέκτησε ένα πρόβλημα στο θυρεοειδή, το αριστερό της μάτι καταστράφηκε εντελώς από μια νεοπλασία, και τα προβλήματα κινητικότητας είχαν γίνει πολύ πιο έντονα. Δεν είχε πια αυτό που ευφημιστικά αποκαλούμε “ποιότητα ζωής”», έγραψε μεταξύ άλλων, στο συγκινητικό κείμενο του, που δημοσίευσε σήμερα στο iporta.gr.

IMG_0031

«Τη μια στιγμή ήταν εκεί, η Σαρδέλα που ήξερα, έστω και πολύ λιγότερη, και την άλλη δεν ήταν πια εκεί. Λίγα κιλά οργανικής ουσίας. Επέστρεψε στη θάλασσα, εκεί από όπου προήλθε, εκεί από όπου προήλθαμε όλοι και εκεί όπου όλοι θα καταλήξουμε. Καμμιά φορά, ακόμη και τώρα, ξυπνάω το βράδυ και ακούω τα νύχια της στα πλακάκια. Είναι μόνο η ιδέα μου, όμως…», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Πηγή: iporta.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: