Πάτρα: Κακός χαμός στις καφετέριες και σύλληψη μπροστά στην κάμερα – Άφωνοι οι πελάτες από το κυνήγι των αστυνομικών (Βίντεο)!

22 Ιουλίου, 2014 6:28 ΜΜ
More videos

Πάτρα: Σάλος στα social media από την επεισοδιακή σύλληψη του αλλοδαπού στο κέντρο.

Σάλος στα social media (κυρίως στο facebook) από την επεισοδιακή επέμβαση της αστυνομίας για τη σύλληψη αλλοδαπού που πωλούσε παράνομα CD και DVD. Η πλειονότητα των σχολίων ήταν αρνητική για τους αστυνομικούς και την αναγκαιότητα για χρήση βίας κατά την σύλληψη και προσαγωγή του αλλοδαπού ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αρνηθεί να του γίνει έλεγχος από αστυνομικό με πολιτικά.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα από τραπεζοκαθίσματα και θαμώνες καφετεριών της Αγ. Νικολάου που είχαν μείνει άφωνοι από τις σκηνές που εκτυλίσονταν μπροστά στα μάτια τους. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως αρκετά ήταν τα σχόλια και υπερ της αναγκαιότητας να παταχθεί το φαινόμενο των παράεμπορίου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.


Η ώρα ήταν 11.30 χθες το πρωί, όταν στο κέντρο της Πάτρας επικράτησε πανικός. Ανδρας με πολιτικά (ο οποίος λίγο αργότερα μας γνωστοποιήθηκε πως ήταν αστυνομικός) κυνήγησε αλλοδαπό που πωλούσε λαθραία DVD.Στην οδό Αγ. Νικολάου επικράτησε πανικός, με τον αλλοδαπό να προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη και να πέφτει πάνω σε τραπεζοκαθίσματα και θαμώνες καφετεριών της περιοχής. Χρειάστηκαν 7 αστυνομικοί για να κάνουν καλά τον εύσωμο αλλοδαπό που αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Δείτε το βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ την καταδίωξη, τη σύλληψη και την προσαγωγή του αλλοδαπού.

Την σκηνή της σύλληψης και προσαγωγής του αλλοδαπού είδαν αρκετοί Πατρινοί περαστικοί αλλά και θαμώνες καφετεριών οι οποίοι πάντως σχολίαζαν την σκληρότητα που επεδείχθη κατά την σύλληψη του.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τον αλλοδαπό είναι ένα μορφωμένο παιδί με πανεπιστημιακό τίτλο που παραμένει στην χώρα μας, χωρίς να προκαλεί, ωστόσο δραστηριοποιείται στην παράνομη πώληση CD και DVD.

thebest.gr
Ακολουθήστε μας στο facebook: