Πασίγνωστη ηθοποιός: «Είμαι 67 και ακόμα παίρνω ναρκωτικά»

27 Ιουλίου, 2014 1:40 ΠΜ
More videos

Eiπε: «Αν όλοι παίρναμε ναρκωτικά αντί να πίνουμε αλκοόλ, ο κόσμος μας θα ήταν πιο… ήπιος!»

Ο καθένας λέει ότι θέλει και φυσικά δεν… πληρώνει! Άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς που θα… αμφισβητήσουμε μία ηθοποιό που έχει τιμηθεί με Όσκαρ όπως τη Σούζαν Σάραντον;

Σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε η Σάραντον, παραδέχθηκε πώς είχε ένα θυελλώδη δεσμό με τον επίσης πασίγνωστο Ντέιβιντ Μπάουι το 1983 αλλά με τον οποίο χώρισε γιατί η ίδια δεν ήθελε παιδιά και ας απέκτησε στο μέλλον τρία.

Υπήρξε το μεγαλύτερο από τα εννιά αδέρφια της τα οποία μεγάλωσε η ίδια και γι αυτό δεν ήθελε να αποκτήσει και δικά της παιδιά. Παρολαυτά απόκτησε δύο γιους με τον Τιμ Ρόμπινς και μία κόρη με το σκηνοθέτη Φράνκο Αμούρι.

Η ίδια παραδέχεται ότι κάνει χρήση μαγικών μανιταριών ενώ παίρνει ένα τσάι με… ψυχεδελικές ιδιότητες ενώ δηλώνει ότι αν οι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα και έλεγαν στην κατανάλωση αλκοόλ «θα είχαμε έναν πιο ήπιο κόσμο».

Πασίγνωστη ηθοποιός: «Είμαι 67 και ακόμα παίρνω ναρκωτικά» 1 Πασίγνωστη ηθοποιός: «Είμαι 67 και ακόμα παίρνω ναρκωτικά» 2 Πασίγνωστη ηθοποιός: «Είμαι 67 και ακόμα παίρνω ναρκωτικά» 3

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: