Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή

Σεπτέμβριος 22, 2014 12:13 ΜΜ
More videos

Ο φωτογράφος και visual artist Henry Hargreaves μελέτησε και δημιούργησε για τις ανάγκες του φωτογραφικού του πρότζεκτ «No Seconds», τα τελευταία γεύματα μερικών από τους πιο διαβόητους εγκληματίες της πρόσφατης αμερικανικής ιστορίας.

Δίπλα στις φωτογραφίες συμπεριέλαβε πληροφορίες για τα εγκλήματα τους και τον τρόπο εκτέλεσής τους, καθώς και αναλυτική λίστα των φαγητών που επιθυμούσαν. Η δουλειά του αποτελεί μια ανατριχιαστική ματιά στις τελευταίες επιθυμίες μερικών από τα πιο άρρωστα μυαλά του αμερικανικού εγκλήματος και στόχο έχει να κάνει το θεατή να αναλογιστεί την ανθρώπινη πλευρά τους.

Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 1 Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 2 Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 3 Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 4 Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 5 Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 1 Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 6 Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 7

Παράξενα τελευταία γεύματα καταδίκων σε θανατική ποινή 8

ΛΙFO

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: