Πανέμορφα βραχιόλια που στο εσωτερικό τους έχουν αληθινά λουλούδια!

11 Φεβρουαρίου, 2015 12:06 ΠΜ
More videos

Τα συγκεκριμένα βραχιόλια περιλαμβάνουν στο εσωτερικό τους αποξεραμένα αληθινά λουλούδια που πραγματικά αυτό τα κάνει μοναδικά!

Υπάρχουν όντως πολλά γυναικεία αξεσουάρ που έχουν σχέση με την φύση αλλά είναι τελείως διαφορετικό να φοράς κάτι αληθινό που έρχεται απευθείας από την φύση όπως αυτά τα βραχιόλια που θα δείτε.

Η δημιουργός τους, Sarah Smith, από το Όρεγκον των Η.Π.Α, με την επωνυμία Modern Flower Child δηλώνει ότι της παίρνει από 2 με 3 εβδομάδες για να φτιάξει μόλις ένα τέτοιο βραχιόλι!

Φυσικά δεν φτιάχνει μόνο βραχιόλια αλλά και σκουλαρίκια και διάφορα άλλα αξεσουάρ.

Μπορείτε να τα βρείτε της στο online κατάστημα της στο Etsy.com αλλά και στην ιστοσελίδα της modernflowerchild.com.

Δυστυχώς αυτές τις μέρες δεν δέχεται παραγγελίες! Ελπίζουμε σύντομα να ξανανοίξει το ηλεκτρονικό της κατάστημα της στο etsy.

Εάν όμως δεν μπορείτε να περιμένετε και θέλετε γρήγορα ένα μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δείτε παρόμοιες δημιουργίες άλλων καλλιτεχνών στο etsy.com

resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-34 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-35 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-37 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-311 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-1 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-3 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-5 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-6 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-13 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-15 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-17 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-19 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-28 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-32 resin-flower-moss-bangles-bracelets-modern-flower-child-sarah-smith-33

Περισσότερες πληροφορίες: Etsy | modernflowerchild.comFacebook

Ακολουθήστε μας στο facebook: