Όταν κάνω έρωτα με τη σύντροφό μου, φαντασιώνομαι τον πρώην άντρα της. Είναι λογικό αυτό;

14 Σεπτεμβρίου, 2021 1:10 ΜΜ
More videos

Είμαι αρραβωνιασμένος εδώ και 4 χρόνια και με τη σύντροφό μου, σκοπεύουμε να αγοράσουμε σπίτι και να παντρευτούμε του χρόνου.

Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό ένα σοβαρό πρόβλημα. Η σύντροφός μου πριν γνωριστούμε ήταν παντρεμένη χωρίς παιδιά αλλά με τον άντρα της δεν τα πήγαιναν καλά και χώρισαν. Εντελώς τυχαία γνώρισα τον πρώην σύζυγό της από τις αρχές κιόλας της σχέσης μας και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ που… φαντασιώνομαι ότι κάνω σεξ μαζί του κάθε φορά που κάνω έρωτα με την αρραβωνιαστικιά μου.

Στην αρχή δεν ανησύχησα. Σε όλους μας αρέσει λίγη φαντασία στον τομέα αυτό αλλά όσο περνάει ο καιρός κλείνω τα μάτια και μόνο όταν φαντασιώνομαι ότι είμαι μαζί του μπορώ και λειτουργώ.

Έχω αποθηκεύσει στο κινητό μου όλες του τις φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυνανίζομαι στις τουαλέτες της εργασίας μου κοιτώντας τις. Όχι μόνο αυνανίζομαι. Έχω αγοράσει και ένα σεξουαλικό βοήθημα που χρησιμοποιείται κυρίως από ομοφυλόφιλους άντρες (για να το πω ευγενικά) και νιώθω ότι κάνω σεξ μαζί του κοιτώντας τις φωτογραφίες του.

Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν το έχω πάθει ποτέ με κανέναν. Μου ξυπνάει άγρια ένστικτα σε σημείο που κάθε φορά που τον βλέπω (ευτυχώς σπάνια) μου έρχεται πραγματικά να του χυμήξω.

Αγαπάω τη σύντροφό μου και περνάω πολύ όμορφα μαζί της αλλά νιώθω ότι κάτι μου λείπει και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι ο πρώην άντρας της. Η αρραβωνιαστικιά μου είναι ένας άνθρωπος ήπιος και παθητικός στο κρεβάτι. Μου λείπει το πάθος, η ένταση. Όταν σκέφτομαι εκείνον, μόνο τότε νιώθω ότι δεν βαριέμαι και ότι ενεργοποιούμαι σαν άντρας. Ευτυχώς η κοπέλα μου δεν έχει καταλάβει κάτι ακόμα, ίσα ίσα που το χαίρεται όταν με βλέπει τόσο «ταύρο» στο κρεβάτι. Πού να ήξερε γιατί…

Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω αλλά δεν μπορώ. Τον θέλω κολασμένα έστω και για ένα βράδυ και ό, τι θέλει ας γίνει. Τι να κάνω;

Μανώλης

*Αυτή η εξομολόγηση είναι 100%  αληθινή και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα singleparent.gr