Όταν οι Ρώσοι πηγαίνουν στην εξοχή τα πράγματα ξεφεύγουν…

16 Μαΐου, 2015 1:30 ΠΜ
More videos

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι οι Ρώσοι είναι τρελοί. με την καλή έννοια πάντα, διότι μπορούν και κάνουν τα πράγματα με μια δίκη τους λογική λόγω της τελείως διαφορετική κουλτούρα τους σε σχέση με τον υπόλοιπο πολιτισμό.

Επίσης είναι γνωστοί στην αντοχή και στη σκληρή στάση στην ζωή. Αυτή όμως η αντοχή όμως είναι και στο ποτό όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αυτής τις χιουμοριστικής συλλογής.

Η μοναδικότητα και ο ξεχωριστός τρόπος ζωής τους πολλές φορές γίνεται θέματα στο διαδίκτυο όπως αυτή η φωτογραφική συλλογή με ακραίες στιγμές κάμπινγκ στην Ρωσία.

Crazy-Russian-Camping-20 Crazy-Russian-Camping-21 Crazy-Russian-Camping-22 Crazy-Russian-Camping-23 Crazy-Russian-Camping-24 Crazy-Russian-Camping-25 Crazy-Russian-Camping-26 Crazy-Russian-Camping-27 Crazy-Russian-Camping-1 Crazy-Russian-Camping-2 Crazy-Russian-Camping-5 Crazy-Russian-Camping-6 Crazy-Russian-Camping-7 Crazy-Russian-Camping-14 Crazy-Russian-Camping-15 Crazy-Russian-Camping-16 Crazy-Russian-Camping-17 Crazy-Russian-Camping-18 Crazy-Russian-Camping-19

Ακολουθήστε μας στο facebook: