Όταν αυτό το ζευγάρι βγει στη σκηνή, δεν θα παίρνετε τα μάτια σας από το φόρεμα της κοπέλας!

25 Απριλίου, 2015 4:01 ΜΜ
More videos

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε! Το νούμερο από το Australia Got Talent που θα παρακολουθήσετε, το οποίο λένε πως είναι ένα ολοκληρωμένο νούμερο του Las Vegas από μόνο του, είναι βέβαιο πως θα σας ξετρελάνει.

Το ιστορικό του τηλεοπτικού σόου είναι γεμάτο με νούμερα από ταλαντούχους άνθρωπος, όμως το συγκεκριμένο, ούτε οι κριτές αλλά ούτε και εμείς μπορέσαμε να καταλάβουμε πως ακριβώς το κάνουν αυτό.

Η τέχνη της γρήγορης εναλλαγής είναι πολύ σπάνια, και είναι ένα πολύ εξειδικευμένο μαγικό τρικ. Η αστραπιαία εναλλαγή κουστουμιών μπροστά στα μάτια του κοινού, η οποία δεν αφήνει κανένα ίχνος για το πώς, πότε και που εξαφανίζεται  κάθε σετ ρούχων. Όταν  γίνεται σωστά, είναι η πιο εντυπωσιακή ψευδαίσθηση που μπορείτε να δείτε στον κόσμο των μαγικών κόλπων.

Οι Soul Mystique, το μυστηριώδες και παγκοσμίου φήμης ζευγάρι και στη ζωή, έχει τελειοποιήσει αυτήν την απίστευτα σύνθετη τέχνη. Το γεγονός πως αυτή η ψευδαίσθηση και η προετοιμασία της είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα, οδηγεί όλο και λιγότερους καλλιτέχνες να την εκτελούν στις μέρες μας.

Το ιδιαίτερο με αυτό το ζευγάρι είναι πως συνδυάζει το τρικ της γρήγορης εναλλαγής με τον επαγγελματικό χορό.  Δείτε το φανταστικό σόου και σιγουρευτείτε πως δεν χάσατε κάποια πολύ γρήγορη αλλαγή.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν απολαύσατε αυτό το εκπληκτικό νούμερο!

Ακολουθήστε μας στο facebook: