Ο τρόπος που γυμναζόταν κάθε μέρα έμοιαζε με σκηνή από τους Φλίνστοουν αλλά ήταν αποτελεσματικός.

Αύγουστος 9, 2016 2:30 ΠΜ
More videos

Ο φωτογράφος Robert Gill μεταμόρφωσε τον εαυτό του για να ολοκλήρωσε την τελική του εργασία στο μεταπτυχιακό του. Το πως μεταμόρφωσε τον εαυτό του πραγματικά είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να φανταστούν και να καταφέρουν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο φωτογράφος ακολουθεί καθημερινά μια ρουτίνα γυμναστικής που έχει να κάνει αποκλειστικά με την φύση. Κάθε μέρα ο ίδιος ακολουθούσε ασκήσεις που έχουν να κάνουν με την επαφή με την φύση, όπως, η κολύμβηση, η αναρρίχηση και άλλα.

Η μεταμόρφωση στο σώμα του είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

before

beforeorafteryourself

Το πρότζεκτ αυτό έλαβε μέρος πριν λίγα χρόνια και ο ίδιος το ονόμασε Before and After Yourself, δηλαδή, ο εαυτός σου πριν και μετά. Το βίντεο περνά πολλά μηνύματα από την υγεία μας μέχρι την επαφή μας με την φύση αλλά και την ομορφιά της αληθινής τέχνης.

Η σκηνοθεσία του βίντεο θυμίζει ανεξάρτητη ταινία τέχνης μιας και αυτή ήθελε να επιτύχει αλλά ταυτόχρονα γύμνασε τον εαυτό του σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό επίπεδο. Ένας πραγματικός καλλιτέχνης που πραγματικά δοξάζει την φύση, την γυμναστική, την φωτογραφία και την σκηνοθεσία σε ένα νέο επίπεδο.

Δείτε το βίντεο