Ο σκύλος που ψάχνει το αεροπλάνο και βρίσκει ξεχασμένα αντικείμενα των επιβατών!

26 Σεπτεμβρίου, 2014 2:12 ΜΜ
More videos

Καλές είναι οι αεροσυνοδοί που μετά την πτήση ψάχνουν τα αεροσκάφη για χαμένα αντικείμενα επιβατών, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο αυτή τη δουλειά να την κάνει κάποιος… εξειδικευμένος;

Η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM το έκανε πράξη και προσέλαβε τον Σέρλοκ. Όχι τον Σέρλοκ Χολμς, αλλά τον πανέμορφο σκυλάκο που είναι πλέον και με τη βούλα συνεργάτης και βοηθός. Εκτός και αν όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό τρικ!

Ο Sherlock, κατά μια εκδοχή, είναι ένα beagle το οποίο έχει εκπαιδευτεί καταλλήλως και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας Lost & Found στο Διεθνές Αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ. Ο Sherlock ψάχνει το αεροπλάνο και βρίσκει ξεχασμένα αντικείμενα των επιβατών. Η δράση του, όμως, δεν σταματά εκεί καθώς το αξιολάτρευτο beagle μπορεί να εντοπίζει τους επιβάτες και να τους τα παραδίδει.

Βέβαια, ήδη υπάρχουν αρκετοί χρήστες που αναφέρουν πως όλο αυτό είναι ένα τρικ της ολλανδικής εταιρείας για να κάνει διαφήμιση των μεθόδων που χρησιμοποιεί για να βρίσκει τα χαμένα αντικείμενα των επιβατών της. Μάλιστα στα social media έχει ανάψει μια κουβέντα γύρω από την… κατάρριψη μιας όμορφης ιστορίας που μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο.

Όπως και να’ χει ο συγκεκριμένος σκύλος είναι πανέμορφος!


Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: